Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Zainstalowanie świateł do jazdy dziennej pod włącznik halogenów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :hi: chciałem podłączyć światła LED do jazdy dziennej pod ori włącznik od halogenów. Posiadam A4 z 1996 roku, mam zainstalowany włącznik do halogenów, po wciśnięciu świeci sie trójkącik, co oznacza że włącznik jest podłączony. Jednak nie mam doprowadzonej kostki od włącznika do halogenów, ściągałem kratki w zderzaku jednak nie znalazłem kabli :embarrassed: i teraz mam problem bo nie wiem gdzie sie wpiąć aby podprowadzić zasilanie do zderzaka. Proszę o konkretne wskazówki (wskazanie miejsca podłączenia kabli itp.) z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdro :gwizdanie: :hi:

Opublikowano

Zdajesz sobie sprawę, iż przeciwmgielne w ori instalacji możesz odpalić dopiero po załączeniu świateł pozycyjnych.

Zgodnie z przepisami DRL nie mogą działać w jednym czasie z pozycjami/mijania.

Dużo prościej i szybciej pociągnąć nowe druty do kabiny.

12V po zapłonie masz na cienkim czerwonym na kolumnie kierownicy. 12V do odłączania DRL po włączeniu standardowych świateł bierzesz z instalacji pod maską lub z włącznika świateł.

Opublikowano

siemanko jakie masz lampy boscha czy valeo jak boscha to masz halogeny w lampach

P.S jak turbinke zrobiłeś sam mogłeś wystarczyło tylko zadzwonić ze nie bedziesz.pozrdo.[br]Dopisany: 18 Marzec 2011, 21:19_________________________________________________sorki zamiast mogłeś czytaj wyczyściłeś

Opublikowano
  • Autor

Miałem lampy bosha, mam depo na soczewce, wiec włącznik od halogenów mam bezużyteczny. Kolega jihad rozrysował mi schemat podłączenia światełek, obecnie szukam przekaźnika rozłącznego do instalacji LED-ów. Dzięki za odpowiedzi :hi:

Kolego Wojtku, wysyłałem do Ciebie maila w sprawie turbo. Nie wiem jakim cudem mam go w roboczych, nie dzwoniłem ponieważ nie dostałem na maila odp i uznałem że go przeczytałeś. Sorry