welmprzem Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Witam. Mam taki problem-z lewej strony na maksymalnym skręcie cieknie dość poważnie płyn, natomiast gdy zostawię na prostych kołach to nie cieknie wcale. Wyciek zlokalizowałem (cieknie z drążka znajdującego się ponad kołem, na nim jest taka guma, która jest uszkodzona). Czy to jest maglownica i czy to oznacza konieczność oddania jej do regeneracji (czyli znów kilka stówek lżejszy)?
Pinus87 Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Miałem dokładnie tak jak u Ciebie kolego, też jak skręcałm w lewą strone na maksa to mi ciekło z pod gumy. To nie guma jest usczelką ona jest tylko osłoną a cieknie Ci simering. U mnie poprzedni właściciel zalał czerwony płyn do wspomagania, ja zmieniłem go na febi zielony + uszczelniacz do wspomagania ( http://allegro.pl/wynn-s-wynns-uszczelniacz-ukladu-wspomagania-64503-i1508000719.html) i ani kropelki nie widać Ja naprawde byłem zaskoczony ze pomógł mi ten specyfik, a już zbierałem kase na regeneracje.
welmprzem Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Opublikowano 23 Marca 2011 O nawet nie wiesz jak mi ulżyło!!! :> Strasznie Ci dziękuję
Pinus87 Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 koszt nie jest wielki a warto spróbować. Mi wszyscy mówili że nie pomoże a pomogło.Koledze w fordzie tez ciekło zalał i pomogło może i Tobie tez pomoże Daj znać co i jak ...
Rekomendowane odpowiedzi