Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Akcja serwisowa wymiany cewek zapłonowych w silnikach Audi 1.8T

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolego Herman a nie kojarzysz jakie były nr.cewek zapłonowych u Ciebie i jakie są teraz po wymianie? i jaka była pierwsza akcja bo też mam 1.8T AVJ.Pozdro.

Opublikowano

Akcja dotyczy wiekszosc benzyn;) z Cewkami ktore mialy wady produkcyjne...;)

Opublikowano

jw bo wiem ze ludzi którzy są umowieni przyjezdzaja i sprawdzaja cewki... dopiero na miejscu sie okazuje czy wymiana czy nie... po vin`e tylko sprawdzaja czy autko jest zakwalifikowane na akcje serwisowa :)

najlepiej sprawdzic na powyzszej stronie (pare post`ow wczesniej) i dopiero dzwonic sie umawiac :)

powodzonka bo u mnie sie okaze w poniedzialek czy wymiana czy nie :mysli::cool1:

Opublikowano

A ja dzwonilem i Pani mi powiedziala ze moja :audi: miala juz przeprowadzone wymiane cewek na akcji serwisowej w 2000r. :naughty:

Opublikowano

A co w przypadku gdy ktoś wymienił sam na własny koszt tak zrobił mój kolega . Wie ktoś co dalej czy po prostu miał pecha

Opublikowano

witam

z tego co się wypytałem w ASO , jeśli np. rok temu lub 2 lata temu wymieniłeś cewki na nowe to ci tylko sprawdza i nie wymienią , tylko cię poinformuja że te cewki nie obejmuja akcja fabryczna , potem sprawdze jakie nr.cewek miałem i na jakie wymienili , aha sprawdze i napisze o tej pierwszej akcj co miałem w aso jak wróce do domu

Opublikowano

Witam na środę jestem omówiony na sprawdzenie cewek może wymienią heh :>

Opublikowano

witam ponownie

stare cewki miały nr. 06B 905 115 L rok.2003

nowe cewki mają nr. 06A 905 115 D

AUDI sprowadziłem z Niemiec we Wrześniu 2008, a o akcji dowiedziałem sie od kolegi , akcje fabryczna miałem przeprowadzona 19.11.2008 we Wrocławiu , nr.51B7 sprawdzenie układu klimatyzacji i drożności odpływów wody z klimatyzacji - z tego co pamietam długo to trwało - 4 godz , warto się spytać w ASO czy była robiona , aha z tego co pamietam to jak przyjechałem do serwisu , to odrazu spytali się skąd Pan wie o tej akcj , kto Panu powiedział - kiedyś niechetnie informowali o akcjach

wczoraj przy wymianie cewek pełna kultura , zero zbednych pytań , doradca serwisowy powiedział sprawdzimy jak trzeba to wymienimy i na koniec odprowadził mnie do auta przed salon i wreczył kluczyki, naprawde było miło

Opublikowano

ja korzystam z Noma2 w Katowicach na ulicy Roździeńskiego i mogę polecić to ASO

A nie jest to ASO VW?

Opublikowano

ASO VW nie przeprowadzi ci akcji fabrycznej , tylko ASO AUDI

Opublikowano

Nosfer i jak u Ciebie?

u mnie zadna cewka nie kwalifikowała się do wymiany :wallbash: [br]Dopisany: 24 Marzec 2011, 19:18_________________________________________________

ja korzystam z Noma2 w Katowicach na ulicy Roździeńskiego i mogę polecić to ASO

A nie jest to ASO VW?

zadzwoń i zapytaj- ja byłem z salonie VW ale mieli serwis OOOO
Opublikowano
Opublikowano

no i tu jest napisane że aso audi jest na kościuszki

Opublikowano

Dzięki kolego Herman u mnie są inne te numerki tych cewek tj.06B 905 115J i 06B 905 115R i przy okazji się dowiem jak z tą klimą(akcja51B7)na pewno poinformuje o tych akcjach w ASO ale dopiero w poniedziałek.

Opublikowano

powiem ci kolego krzysiekml

że tych cewek ci nie wymienią bo są już poprawine 06B 905 115R i akcja fabryczna nie podlegają ale trzeba sprawdzić , może sie myle

te cewki 06B 905 115J to ci nie powiem, bo nie wiem

Opublikowano

jasne na kosciuszki jest salon glowny a blacharnia i serwis jest na rozdzieniu... tez tutaj zalatwiam przeglad itp :)

tu mnie tez zaprosili i tu maja dział czeci do Audi :wink4:

nie wiem dlaczego tak maja na stronie :chytry:

Opublikowano

jasne na kosciuszki jest salon glowny a blacharnia i serwis jest na rozdzieniu... tez tutaj zalatwiam przeglad itp :)

tu mnie tez zaprosili i tu maja dział czeci do Audi :wink4:

nie wiem dlaczego tak maja na stronie :chytry:

czyli dzwonić pod nr.na Roździeńskiego?

Opublikowano

nic z klimą nie ma teraz- jest jeszcze czyszczenie podszybia

Opublikowano

czyli dzwonić pod nr.na Roździeńskiego?

oczywiście tak zrób - ja tam dzowniłem i tam się umówiłem zresztą jak zawsze :)

postaraj sie umówić na poniedziałek - ja jadę na 8.00 może uda się nam spotkać - w 2 raźniej ;)[br]Dopisany: 24 Marzec 2011, 20:35_________________________________________________skąd wiesz?? :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Moje są sprawne :wink4:

Poza tym również nie podlegają wymianie. :wink4: