lechlm Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 Witam kolegów !!! proszę o pomoc w nastepującym temacie" mam klimatronik włączony albo na eco lub ma auto lewa strona reaguje na nastawy w pełnym zakresie od zimnego do gorącego natomiast praw strona dmucha na ciepło lub gorąco czytałem inne wątki ale dokładnie takiego nie znalazłem proszę o pomoc co można zrobić wiem zaznaczam że wag nie wykazał błędów i czy po odłączeniu akumulatora climatronik wykona pełen reset ? dziękuje bardzo za pomoc !!! [br]Dopisany: 24 Marzec 2011, 18:55_________________________________________________Ciąg dalszy tego co u góry już wogóle nie reaguje na nastawianie obojetnie na jakich ustawieniach pomocy plis [mod]Gdzie jest prefix!!!! - poprawiłem (kolejne wylądują w koszu)[/mod]
wielki1980 Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 Myślę że to silnik nastawczy klapy regulacji temperatury prawy. Cena 400zł w serwisie.
lechlm Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Opublikowano 24 Marca 2011 ciąg dalszy czy rest klimatronika przez vaga pomoże ???
wielki1980 Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 nastawy podstawowe klimatronika vagiem a jak nie pomoże to wymiana silniczka.
lechlm Opublikowano 25 Marca 2011 Autor Opublikowano 25 Marca 2011 Wag ustawienia fabryczne wszystko ruszyło jak należy podobno moja wina jak sie cała zimą nie zmienia nqastawień to co wymagać tak więc dla wszystkich najpierw podłącz WAGA potem mechanik !!!!!
Robertus Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Podłączę się pod temat, mam problem z moim klimatronikiem, i nie wiem za cholerę jak sobie z tym poradzić. Mianowicie, swieci mi się naraz ECO i AUTO , z tego co wiem tak nie powinno być, przy włączaniu jednego, powinno gasnąć drugie. Spotkał się ktos z czyms takim?
lechlm Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Opublikowano 29 Marca 2011 Tak może być to nie jest zepsute automatycznie dobiera temeprature ale bez klimatyzacji tak myślę u mnie jest to samo
Maxcudo Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 Ja również tak mogę ustawić, jak włączę AUTO to automatycznie wyłącza mi ECON, ale zaraz je włączam i mam AUTO bez klimy
Rekomendowane odpowiedzi