kred Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 jak w temacie. chciałem sie zabrac do czyszczenia tego ustrojstwa lech moim oczom ukazał sie podobny widok jak na fotce(zdjęcie poglądowe) Uploaded with ImageShack.us raczej watpie że tak ma być ale czekam na opinie
grzes1150 Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 Widziałem już takie wkłady w 1.9TDI. Chyba normalka bo wszystko śmiga.
kred Opublikowano 26 Marca 2011 Autor Opublikowano 26 Marca 2011 o to właśnie chodzi że wszystko idealnie śmiga. troche to dziwne - na jakiej zasadzie to robi pomiar zwłaszcza że wkład do tej przepływki Uploaded with ImageShack.us wygłąda tak :mysli:
szogun0 Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Działa na takiej zasadzie, że nie wiesz gdzie należy patrzyć. A ten element, którego nie widzisz, to go ma nie być.
Łukasz 23 Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Dokładnie nie ma być tego drucika już ten temat przerabiałem u siebie i sprawdzałem to wiec możesz być spokojny że jest ok
kred Opublikowano 28 Marca 2011 Autor Opublikowano 28 Marca 2011 dziwne to troche . przewertowalem internet i dokładnie jest tak jak piszecie. zdarzają sie takie dziwne wytwory. dzieki za info
Rekomendowane odpowiedzi