wicior123 Opublikowano 10 Września 2006 Opublikowano 10 Września 2006 pojawiły mi sie na przedniej szybie 2 odbryski, chce je w jakis sposób usunac zeby sie nie powiekszały, szłyszałem o takim zabiegu jak piaskowanie. Moze ktos z Was wie jak to usunac ile to kosztyje to i gdzie mozna to zrobic (okolice Sławna) ?
Pikuś Opublikowano 10 Września 2006 Opublikowano 10 Września 2006 szłyszałem o takim zabiegu jak piaskowanie Chyba nie piaskowanie tylko zaklejenie tego, chociaz moge sie mylic. :razz: Podjedz do lepszego warsztatu wymieniajacego szybki to Ci poradza co i jak.
wicior123 Opublikowano 10 Września 2006 Autor Opublikowano 10 Września 2006 no nie bende mial innego wyjscia
Gość zdeniu Opublikowano 10 Września 2006 Opublikowano 10 Września 2006 w Słupsku na Przemysłowej koło Biedronki masz firme zajmującą się tym Jaan Szyby Samochodowe koszt to 100zł jeżeli owe pęknięcie jest nie mniej jak 10cm od brzegu to dają dożywotnia gwarancje jeżeli mniejsza to już na własną odpowiedzialność
wicior123 Opublikowano 13 Września 2006 Autor Opublikowano 13 Września 2006 zdeniu ale ja nie mam pekniecia tylko odprysk a w sumie miałem kupiłem fajny srodek do odprysków itp na allegro za 90 zł i naprawde opłacało sie
Rekomendowane odpowiedzi