Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ALF] Problem z przegubami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam ogromny dylemat.Otóz zdechły mi obydwa przeguby na lewej połosi.I teraz zastanawiam sie czy kupic uzywke kompletna czy kupic osobno przeguby zew i wew i załozyc.Koszty sa takie ze połos kosztuje 150 zł. a wewnetrzny ze 230 w sklepie a zewnetrzny tez ponad 100 pewnie bedzie.Szkoda mi kasy bo miałem sobie zestaw kluczy kupic:/Ale nie wiem.Co wy byscie zorbili.Uzywka niewiadomo w jakim stanie bedzie a nowe to nowe ale kosztowne.Ja juz sam nie wiem.Krotko i zwieźle co byście zrobili?:)dzieki z góry za odpowiedzi.

Opublikowano

Nowe przeguby i na przynajmniej 100 tys km masz z dyńki :good: ciesz się, że nie masz automatu bo do auto zewnętrzny jest ponad 2 razy droższy :rolleyes:

Opublikowano
  • Autor

no włąsnie Michał jestem tego samego zdania:) poleci po kieszeni ale przynajmniej wiem ze pojeżdze ze nowe osłony nowe przeguby no i moja prosta oryginalna połos!!!!!:)chciałbym amiescic sie w 300 zł:)heh ale czuje ze nie da rady:)A jak kupie uzywke to moze bedzie krzywa a przeguby beda rozleciałe:/ jutro zamawiam i koniec postanowione.Dzieki Michał za stanowcza odpowiedź:)A miałem sobie kupic nasadki spline małe i duze :wallbash: :wallbash: i kasa poleci :kwasny: ale bedzie czarnuch sprawny w 100 % .Najwyzej zrezygnuje z weekendowego browarka i łakoci przed tv:) heh pozdrawiam:)

Opublikowano

Jeśli przeguby to tylko nowe. Kupisz używkę i skąd wiesz jaka się trafi.

A na nowych spokojnie polatasz.