Waldek1 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 miałem uszkodzony błotnik i urwane uchwyty lampy przedniej po zderzeniu z sarną, po naprawie blacharskiej samochodu świeci mi cały czas światło cofania oraz wyświetla mi błąd samopoziomowania świateł, po zderzeniu jakiś czas jeszcze jeździłem i tego nie nie było, lakiernik powiedział że wypadł z lampy silniczek ale go wstawił na swoje miejsce. Czy błąd który się wyświetla można skasować i czy to wpływa na światła cofania ??
wrclaguna Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Blad mozna skasowac o ile nie zostaly uszkodzene przewody elektryczne , a co do swiatel cofania to jedno z drugim nie ma nic wspolnego .
bzyku18_23 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 kolego wrclaguna podpowiedz gdzie w vagu szukać tego błędu od samopoziomowania??
wrclaguna Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Bledu poszukaj w swiatlach 55 i sprawdz bledy , tutaj mala podpowiedz o samopoziomowaniu http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=164764.15
Rekomendowane odpowiedzi