Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B7] Silnik siedzenia popsuty HELP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zepsuł mi się silnik z podnoszenia siedzenia , i potrzebowałbym nowy ale szukałem i nie znalazłem jego numery z silniczka to API 12 V 0 130 002 532 brose 198397-104 silnik jest firmy BOSCH, proszę o cene takiego silniczka i gdzie go dostane , po tych numerach sprawdzałem u gajosa ale nic nie pokazało.Prosze o pomoc

Opublikowano

O ten chodzi jak nie napisz ktory numer :wink4:

silniczek.jpg

Opublikowano

O ten chodzi jak nie napisz ktory numer :wink4:

silniczek.jpg

chodzi o silnik który podnosi tyłek :) ten nr3 cena widze zaporowa wiec bieremy sie za naprawe :P

Opublikowano

Wyglada ze to bedzie ten silniczek regulacji wysokosci siedziska koszt w ASO 1000 PLN :shocked:7L0959111

Lepiej szukaj uzywki albo fotela :kox:

Opublikowano

Wyglada ze to bedzie ten silniczek regulacji wysokosci siedziska koszt w ASO 1000 PLN :shocked:7L0959111

Lepiej szukaj uzywki albo fotela :kox:

zrobiliśmy go ,chodzi głośno ale działa a jak sie spieprzy to już wiadomo o co chodzi i sie wprowadzi poprawki a w ASO to moga mie i nawet za 10000zł złodzieje

Opublikowano

co się zepsuło? u mnie ukręciła się ta linka która przenosi napęd z silniczka na ślimak...

Opublikowano

co się zepsuło? u mnie ukręciła się ta linka która przenosi napęd z silniczka na ślimak...

u mnie to samo było ale dało się naprawić

Opublikowano

Ja to zastąpiłem wyrezanym z imbusa czworokątem, ale w przyszłości będę musiał to wymienić, bo strasznie silniczek się męczy.

Opublikowano

Ja to zastąpiłem wyrezanym z imbusa czworokątem, ale w przyszłości będę musiał to wymienić, bo strasznie silniczek się męczy.

zrobiłeś to tak jak ja :) mi silniczek też buczy ale zostawie to tak jak jest bo ile się tego używa :)