mcich Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 koledzy, co nacisnac co by wlaczyc opcje mono wdwustrefowej klimie??? Jesli w ogole jest taka opcja. Chodzi oczywiscie o to by na obydwu stronach ustawialo sie te sama temperature. Dzieki z gory za podpowiedz, pozdrawiam,
wielki1980 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 ustawiasz na lewej stronie zadaną temperaturę i naciskasz AUTO i przytrzymujesz prawa strona powinna się ustawić na taką wartość jak lewa. Później jak zmieniasz temp na lewej to i prawa się zmienia.
mcich Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2011 dzieki wielkie. Wyprobuje. I pomyslec, ze w instrukcji zapomnieli o tym napisac. Dzieki raz jeszcze. PZDR
Grisza79 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 ustawiasz na lewej stronie zadaną temperaturę i naciskasz AUTO i przytrzymujesz prawa strona powinna się ustawić na taką wartość jak lewa. Później jak zmieniasz temp na lewej to i prawa się zmienia. teraz mnie zaskoczyłes, nawet nie wiedziałem o czymś takim
mcich Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2011 dziala rzeczywiscie :) dzieki wielkie :)
Onkel Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 I tego właśnie było mi trzeba W B6 tez działa. A żeby zmienić z powrotem na sterowanie dwustrefowe wystarczy nacisnąć przycko dodawania lub odejmowania temperatury po stronie pasażera :>
Rekomendowane odpowiedzi