ps2snake Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Witam, zastanawiam się nad kupnem Lanzara MAX 12. Wiem jak gra i co potrafi ale tu nie o to chodzi. Problem jest taki ze mój bagażnik jest cały odseparowany blachą (brak składanych siedzeń). Zastanawia mnie czy zamknięta skrzynka sobie poradzi aby przenieść całą całe niskie pasmo do fotela kierowcy. Ogólnie jak sobie radzi z szybką muzyka typu trance, techno w skrzyni BR ?? Na zasilenie tego mam jakies 350W RMS tak że w supełności starczy.
rysiuu Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Ten lanzar to muł, a w b-r nie da się go słuchać. W zależności od oczekiwań trzeba troszkę przerzeźbić tylna półkę. Od wymontowania głośników, do wycięcia kolejnych otworów. Z czego masz te 350w?
ps2snake Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Muł jest ale dzwiek jest super. W BR rozwazam tylko taka opcje zeby dzwiek dostal sie do budy. Głosniki obecnie mam wymontowane przy starej skrzyni i brak efektow. 350W uzyskuje z GTA 290
reikeb Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Ja bym go wszadzil w skrzynie z portem szczelinowy, wówczas może jako tako by grało. Wydaje mi sie ze te "350w" to troszeczke mało żeby ten lanzar zagrał tak jak należy. ale to tylko moje zdanie
Rekomendowane odpowiedzi