peAce Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Warto sobie poczytać - czy era klekotów dobiega końca.... ? http://www.mototok.pl/Czy-epoka-silnika-diesla-dobiega-konca-a444
Gość -makaveli- Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 czy era klekotów dobiega końca.... ? taaaatak jak era cukru z tego co czytałem na necie to dużo producentów znanych z benzyniaków w przyszłości planuje produkować klekoty w swoich flagowych modelach (m.in. Subaru,Porsche,Mitsubishi itd)
jedrekx Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Grzechu, wszystkie trzy marki, które wymieniłeś montują diesle
Gość -makaveli- Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Grzechu, wszystkie trzy marki, które wymieniłeś montują diesle chodziło mi o to że czytałem (nie pamietam gdzie) że ci producenci chcą modele które dotychczas wychodziły tylko w Pb produkować jako diesle(Subaru Impreza STI,Mitsubishi Lancer itd)
jedrekx Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 to akurat trochę profanacja moim zdaniem... ale z drugiej strony może być ciekawie
Gość -makaveli- Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 też uważam że to zły kierunek :gwizdanie:
SkOs Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 makaveli od dluzszego czasu czytam twoje posty tyylko dlatego ze masz kozazkiego avatara :DDDDDD
Skyliner89 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 makaveli od dluzszego czasu czytam twoje posty tyylko dlatego ze masz kozazkiego avatara :DDDDDD Też czytałem o tym, że Mitsubishi Lancer EVO może być z silnikiem diesla... Jeszcze brakuje Porsche 911, Lamgorghini i Ferrari z dieslem... . Świat schodzi na psy. Zakończyli niedawno produkcje bardzo fajnych samochodów m.in. Mazda RX-8 i Honda Civic TYPE-R..., które nie spełniają normy EURO 5.
Gość -makaveli- Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 dojdzie do tego że będą produkowane auta z lpg,diesle i hybrydy a benzyniaki będą tylko miłym wspomnieniem oby nie ...... :gwizdanie: co do mojego avatara to pokazuje on jakie nierówne mamy drogi w kraju
czarny Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 waaaaaaaaaaaaalićććććććććć takie artykuły i spekulacje TDI jeżdze jezdziłem i bede jezdził
Skyliner89 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 ale mało jest diesli, które sprawiają frajde za kierownicą...
czarny Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 auto ma jeździć diesel który ma 200 km jak depniesz wgniecie cie w fotel? wgniecie:) dla mnie auto ma jezdzić i nie sprawiać kłopotów a jak chcesz prawdziwą zapie..... kupuj lancera impreze porsche czyli cos co jest mocne i dużo pali:)
Skyliner89 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Mi chodziło o to, że znajdzie się kilka mocnych silników diesla m.in. 3.0 TDI czy 4.2 TDI i 3.0d BMW, które sprawią frajde z jazdy
PIXI Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 auto ma jeździć diesel który ma 200 km jak depniesz wgniecie cie w fotel? wgniecie:) dla mnie auto ma jezdzić i nie sprawiać kłopotów a jak chcesz prawdziwą zapie..... kupuj lancera impreze porsche czyli cos co jest mocne i dużo pali:) Kolego mam 200 kucy - moze nie wgniata w fotel , ale kłopotów z nim nie mam ( bo dbam )
czarny Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 no ale 200 to już jest cos a seryjne 3,0 jeszcze pi chipie to dobiero :gwizdanie: najbardziej mi sie podoba bmw 535 3,0 Biturbo fajna sprawa a tak to 4,2 audi i 6,0
Rekomendowane odpowiedzi