Aydaho Opublikowano 24 Grudnia 2007 Opublikowano 24 Grudnia 2007 wrzucam kilka fotek z wczorajszego zimowego wypadu w teren zabrakło 2 m i .....gleba na zdjeciu juz zbieram moto i II podejście
Iverson Opublikowano 24 Grudnia 2007 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Fajnie Ci!!! jeszcze nigdy nie śmigałem na crossie. co to za sprzęty i jakie pojemności??
Aydaho Opublikowano 24 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2007 no to koniecznie musisz spróbować na początek polecam coś słabszego (do 30 KM jak ta moja WR-ka ) i lekkiego a potem można sie przesiadać na kombajny oba quady to Kawasaki BruteForce 750 moto: WR450 i WR200 genaralnie zimą jest masakra - ziemia zmrożona na kamień, zero przyczepności a po przejechaniu rzeki masz 5 mm lodu na ciuchach :>
Iverson Opublikowano 24 Grudnia 2007 Opublikowano 24 Grudnia 2007 ale fajna zabawa-super muszę kiedys spróbować
T-żółw Opublikowano 24 Grudnia 2007 Opublikowano 24 Grudnia 2007 zabawa widze, że z Raffim dawaliście czadu
Aydaho Opublikowano 27 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2007 zabawa widze, że z Raffim dawaliście czadu dokładnie :th: niestety zamiana sprzetów nie wyszła mu na dobre - wpadł przednim kołem w jakąś dziure, przeleciał przez kiere i teraz ma reke w usztywniaczu czyli to samo co ja 2 miesiące temu
Rekomendowane odpowiedzi