Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

niedawno był czyszczony :gwizdanie:[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2010, 09:54_________________________________________________kuźwa ale dzisiaj nudy :read:

Opublikowano
  • Autor

heh ja to spie na siedzaca masakra :/[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2010, 10:55_________________________________________________moze zorganizujemy sobie jakas sesje fotograficzna aut ?? ;)

Opublikowano

ja już przeczytałem chyba całą dostępną literature :rolleyes:

Opublikowano

fajnie macie :) ja tam gram :polew:

Opublikowano

kurde ja nie mam takiej możliwości :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

a ja robie fontanne :)

Opublikowano

a ja leze w domu :tongue4::kox:

Opublikowano
  • Autor

kuzwa miales do 16ej od rana robic i co nie poszlo ?? :kox::decayed:

Opublikowano

no nie do wiezli listow :polew: jeszcze dzisiaj mam labe :tongue4:

Opublikowano

ehh... on co 2 dni bedzie sie opierdzielal:P co bedzie codziennie do tych samych ludzi chodzil :polew:

Opublikowano

seba ty jestes grafikiem a ja mam maly problem mam windowsa 7 a na nim nie ma WINDOWS MOVIE MAKER a potrzebuje skrecic jakis filmik w tym moze ty masz XP i moglk bys mi skrecic taki filmik na 2 min. tematyka dowolna moze byc o Audi :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano
  • Autor

seba ty jestes grafikiem a ja mam maly problem mam windowsa 7 a na nim nie ma WINDOWS MOVIE MAKER a potrzebuje skrecic jakis filmik w tym moze ty masz XP i moglk bys mi skrecic taki filmik na 2 min. tematyka dowolna moze byc o Audi :gwizdanie: :decayed:

wiesz co ja tez mam 7 juz :/ ale z tego co widze http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=D6BA5972-328E-4DF7-8F9D-068FC0F80CFC&displaylang=en to mozna juz pobrac do twgo windowsa mm a szczerze mowiac to nawet nei wiedzialem ze nie ma go w 7 :)

Opublikowano

a no to lipa :confused4: myslalem ze ktos mi pomoze(zrobi) ladna prace na zaliczenie do szkoly :tongue4: bo szczerze ja o takich sprawach to nie mam zielonego pojecia :gwizdanie: ja moge taj pani mgr. powiedziec jak wyjac licznik z Audi A4 :polew:

Opublikowano
  • Autor

heheheh nawet zebym mial to byloby mi ciezko zrobic cos bo mam sporo pracy i siedze i mozdze a co wogole za film masz zrobic konkretnie ?? co ma sie w nim znalezc ?? i jak sie nazywa ta Pani :) i na jakiej uczelni :)

Opublikowano

UŁ pani mgr.Mudent a jestem na kierunku Pedagogika resocjalizacyjna a film obojetnie o czym zeby tylko zeby mial 2min. dlugosci jakas muzyczka w tle jakies fotki i kwalek jakiegos filmiku i chodzi zeby to zlepic w calosc zeby mialo rece i nogi :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

myslalem ze znam ale jednak nie ;) bo sam kiedys tez prowadzilem zajecia dla studentow :) ale nie na pedagogice tylko na informatyce ;) kurde nawet nei mam czegos takiego zeby Ci dac gotowca :/[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2010, 13:47_________________________________________________tzn nie wiem na ile Cie bedzie z tego odpytwac

Opublikowano

nie bedzie pytac wogole bo ja mam jej to oddac na pendrive i gra gitarra :decayed::good:

Opublikowano

heh ja to spie na siedzaca masakra :/[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2010, 10:55_________________________________________________moze zorganizujemy sobie jakas sesje fotograficzna aut ?? ;)

Jakies fotki mozna ogarnac, czasem sie cos pstryka :)
Opublikowano

no nareszcie sytuacja opanowana :heat:

tylko mocną klisze trzeba zabrać :kox: