Magdalenah Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 a miało być tak pięknie a skończyło sie na parkowaniu na cmentarzu......szybka jazda i jeszcze szybsza śmierć, szkoda
bartek1605 Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 to już nie pierwszy raz tak się tam dzieje
Magdalenah Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 To mnie zaniepokoiłeś, bo zawsze późną porą wydawało mi się, że jest bezpieczniej a czasami się wraca późno. Mam nadzieje że ci co się na nich nadziali w oplu przeżyli....
J3rzyK Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 nie pierwszy i nie ostatni.. co jak co ale zaplacili wysoka cena za milosc do samochodow i szybkiej jazdy
bartek1605 Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 to był Ford Sierra info niepotwierdzone, że kierowca połamany trzy du..y a przy wyjmowaniu musieli amputować nogi
Magdalenah Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 Ja wszystko rozumiem też lubię ale nie ma naprawdę gdzie tego robić? i dlaczego tak akurat? mój kolega testował nową autostradę zanim ją oddali do użytku, testował swoim motocyklem i to była inauguracja tragiczna. Piasek na nawierzchni też zabija....i oba te przypadki to głupota.No ale człowiek ze swoimi przypadłościami idealny nie jest, i po prostu płaci za swoje błędy.
bartek1605 Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 nie pierwszy i nie ostatni.. co jak co ale zaplacili wysoka cena za milosc do samochodow i szybkiej jazdy ja też nie jeżdżę jak emeryt ale na skrzyżowania świetlne mam już alergie, mnie też jeden cymbał wypakował na światłach
J3rzyK Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 szkoda tylko ze czasami jest to cena zycia albo kalectwa
Magdalenah Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 uu :confused4:ja pikole, życie na wózku w optymistycznej wersji, jemu to dopiero "miłość" do bmw zostanie......też miałam kiedyś serce w gardle jak zobaczyłam bmw przyklejone do mojego auta i nadjeżdżające z naprzeciwka auto......
J3rzyK Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 nie pierwszy i nie ostatni.. co jak co ale zaplacili wysoka cena za milosc do samochodow i szybkiej jazdy ja też nie jeżdżę jak emeryt ale na skrzyżowania świetlne mam już alergie, mnie też jeden cymbał wypakował na światłach (taki mały żart) a to zagazowanym 1.6 mozna jezdzic jak nie emeryt?
Magdalenah Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 Jerzyk....można a emeryt nawet w maluchu jest groźny...nigdy nie wiesz czy nie skręci bez migacza albo nie zmieni nagle pasa na twój hehe
bartek1605 Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 ważne, że codziennie jedzie i dojeżdża :gwizdanie:
J3rzyK Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 Madziu i tu masz racje :!: Emeryci w 126 są bardzoo niebezpieczni. nie dosc ze ślepy to jeszcze lubi zmieniac pas bez kierunkowskazu :/
Magdalenah Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 taki emeryt pod samą pracą by mnie wysadził wiem co mówię i jak widzę gdzieś emeryta to wieje, matko ja tez będę kiedyś emerytką i jak ja przeżyje bez auta?
J3rzyK Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 jak zostaniesz emerytka to Cie uśpimy :polew: żebyś nie stwarzała zagrożenia na drogach
Rekomendowane odpowiedzi