Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Misio i jak tam sie maja fotki ???? :wink4:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tomku nie mogę spakować - zrzuciłem na płytkę i jutro ok. 20.00 podrzuciłbym ci na Orlen ten co ostatnio :wink4: :wink4: będę tam właśnie ok. 20.00.

Może być ???

Opublikowano

Tomku nie mogę spakować - zrzuciłem na płytkę i jutro ok. 20.00 podrzuciłbym ci na Orlen ten co ostatnio :wink4: :wink4: będę tam właśnie ok. 20.00.

Może być ???

super :notworthy: nie ma problemu :decayed:
Opublikowano
:naughty: :naughty: :good: :good: :notworthy: :notworthy:
Opublikowano
  • Autor

zdjecie jakbys ladnei mial zaraz bokiem wejsc :D paliles kapcie ?? :evil:

Opublikowano

nie nie ścigałem się z Siemianem - może Adrenalina wrzuci nie długo jakiś filmik z tego faktu - kręciła praktycznie cały zlocik :wink4:

Opublikowano
  • Autor

wygrales chociaz ?? :D :D :D bo wyglada jakbys prowadzil :D

Opublikowano

upalać kapcie można by ale gdyby było Q :evil: :evil: :evil:[br]Dopisany: 08 Wrzesień 2010, 20:57_________________________________________________zdjęcie nie kłamie :wink4: :wink4:[br]Dopisany: 08 Wrzesień 2010, 20:58_________________________________________________tak na poważnie to szliśmy praktycznie łeb w łeb (w powrotnej rundzie) tylko Siemianowi rowerzysta pokazał się na jego pasie i odpuścił :kox:

Opublikowano
  • Autor

kumam no ale takie sa czasami wyscigi streetowe ;) wygrywa lepszy i ten co ma wiecej szczescia :)

Opublikowano

Seba ja twardo szykuje się na jakąś sesje :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

ja tez sie sciagalem :kox: kto pierwszy do michy :polew: :polew:[br]Dopisany: 08 Wrzesień 2010, 21:51_________________________________________________

Seba ja twardo szykuje się na jakąś sesje :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

ja moge miec 2 fotki tylko fela i kiera+blat :decayed: i bede szczesliwy :good:[br]Dopisany: 08 Wrzesień 2010, 21:52_________________________________________________panie Bart a gdzie pan zaginla wogole pana nie widac i nie slychaC :blink:
Opublikowano

Tomek :polew: :polew: nie do michy tylko do kielicha :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: - byłem widziałem :naughty:

Opublikowano
:embarrassed: to nie bylem ja :polew: :polew: chlopaki robimy koszulki regionalne na LDZ :mysli: takie prasowanki co wy na to :cool1:
Opublikowano

prasowanki ok :good: tylko dobrej jakości aby się nie sprały po pierwszym :evil:[br]Dopisany: 08 Wrzesień 2010, 22:00_________________________________________________oczywiście 2 szt. 1 man + 1 women :naughty::tongue4:

Opublikowano

prasowanki ok :good: tylko dobrej jakości aby się nie sprały po pierwszym :evil:[br]Dopisany: 08 Wrzesień 2010, 22:00_________________________________________________oczywiście 2 szt. 1 man + 1 women :naughty::tongue4:

to na poczatke jakies propozycje jak to ma wygladac :decayed: Seba ..... :przebiegly:
Opublikowano

Ja myślałem że propozycją jest wyszywanka na polarach którą widziałem na ogólnopolskim :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

nie no te wyszywanki sa na cieplejsze dni :wink4: a teraz cos na wiosne i lato :decayed:

Opublikowano

nie no te wyszywanki sa na cieplejsze dni :wink4: a teraz cos na wiosne i lato :decayed:

nie może być taka sama prasowanka :kox: :kox: wzór jak dla mnie jest naprawdę ok