Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pomysł okey, ale mocno naciągnięty znając łódzkie realia :bag:

uuuaaaa

CHYBA TY !!!

:bicz3:

tak mi dobrze, tak mi rób :evil:

@Adrenalina, czyli lubisz te klimaty -> http://streemo.pl/Image/3468_m.jpg :naughty:

pogięło Cię ? :blink:

O Jezu, żartuję przecież... :disgust:

ale Ty lubisz strzelać fochy Kimi :tongue4: uśmiechnij się czasem zamiast wrzucać te grymasy :cool1:[br]Dopisany: 22 Wrzesień 2010, 16:20_________________________________________________BTW, ja mam za daleko nad morze :confused4:

Nie nie, ja się nie foszę, tylko nie chciałem, żebys pomyślała, że ja jakiś zboczony jestem czy coś, no :no:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no przecież czasy takie szybko-prędkie :kox: pogoń za kasą :kox: i takie tam - nigdy nie wiadomo.

Byłem ostatnio na cmentarzu to średnia wieku w niebiosach jest strasznie przygnębiająca ;( ;( [br]Dopisany: 22 Wrzesień 2010, 16:21_________________________________________________coś dla śmichu

Czemu murzyni mają płaskie nosy :mysli: :mysli: :mysli: :mysli:

żeby im się wygodnie piło wodę z kałuży. :> :>

no następny :doh1:[br]Dopisany: 22 Wrzesień 2010, 16:26_________________________________________________

pomysł okey, ale mocno naciągnięty znając łódzkie realia :bag:

uuuaaaa

CHYBA TY !!!

:bicz3:

tak mi dobrze, tak mi rób :evil:

@Adrenalina, czyli lubisz te klimaty -> http://streemo.pl/Image/3468_m.jpg :naughty:

pogięło Cię ? :blink:

O Jezu, żartuję przecież... :disgust:

ale Ty lubisz strzelać fochy Kimi :tongue4: uśmiechnij się czasem zamiast wrzucać te grymasy :cool1:[br]Dopisany: 22 Wrzesień 2010, 16:20_________________________________________________BTW, ja mam za daleko nad morze :confused4:

Nie nie, ja się nie foszę, tylko nie chciałem, żebys pomyślała, że ja jakiś zboczony jestem czy coś, no :no:

ja już tam swoje wiem .... i moje długoletnie doświadczenia pomogły mi już stworzyć Twój profil :kox:

Opublikowano

no przecież czasy takie szybko-prędkie :kox: pogoń za kasą :kox: i takie tam - nigdy nie wiadomo.

Byłem ostatnio na cmentarzu to średnia wieku w niebiosach jest strasznie przygnębiająca ;( ;( [br]Dopisany: 22 Wrzesień 2010, 16:21_________________________________________________coś dla śmichu

Czemu murzyni mają płaskie nosy :mysli: :mysli: :mysli: :mysli:

żeby im się wygodnie piło wodę z kałuży. :> :>

:polew:

no przecież czasy takie szybko-prędkie

Tu masz całkowitą rację, dlatego moja filozofia życiowa wyklucza np. pracę w jakiejkolwiek korpo, żeby praca nie stała się wyznacznikiem mojego życia.

To nie ja jestem dla pracy, ale praca dla mnie :)

Opublikowano

jakieś rasistowskie dowcipy ten teges :thumbdown:

kiedy jest jakiś spot tutaj w tym temacie? w ,,niedalekiej przyszłości" tzn. co rozumiecie przez to pojęcie :cool1:

Opublikowano
  • Autor

lece do domu buziaki :)

Opublikowano

@Adrenalina

ja już tam swoje wiem .... i moje długoletnie doświadczenia pomogły mi już stworzyć Twój profil :kox:

No to pięknie. ;(

A tak chciałem zrobić dobre pierwsze wrażenie, a znowu wyszło jak zwykle... ;(

Opublikowano

kiedy jest jakiś spot tutaj w tym temacie? w ,,niedalekiej przyszłości" tzn. co rozumiecie przez to pojęcie :cool1:

tzn. nołbady nołs, zapytaj nołbadiego :kox:

[br]Dopisany: 22 Wrzesień 2010, 16:30_________________________________________________

@Adrenalina

No to pięknie. ;(

a kto powiedział że profil jest nie teges ? :mysli:

Opublikowano

[br]Dopisany: 22 Wrzesień 2010, 16:30_________________________________________________

@Adrenalina

No to pięknie. ;(

Czyli jest jakaś nadzieja :embarrassed:

Opublikowano

@Adrenalina

No to pięknie. ;(

Czyli jest jakaś nadzieja :embarrassed:

nadzieja umiera ostatnia :decayed:

[br]Dopisany: 22 Wrzesień 2010, 16:33_________________________________________________

lece do domu buziaki :)

:papa:

Opublikowano

No dobra, ten tego, no...

A w Łodzi jest ładna pogoda, znowu zawadzę o BP na Aleksandrowskiej jak będę wracał z pracy i jakieś zimne piweczko z lodóweczki spacerkiem do domu wypiję sobie... :gwizdanie:.

Opublikowano

A w Łodzi jest ładna pogoda, znowu zawadzę o BP na Aleksandrowskiej jak będę wracał z pracy i jakieś zimne piweczko z lodóweczki spacerkiem do domu wypiję sobie... :gwizdanie:.

:slina: :slina: :slina:

Opublikowano

Ale że BP, czy piweczko? :>

Opublikowano

heheheh, a jak myślisz? :naughty:

Opublikowano

Stawiam, że chodzi o BP - zalewasz swoją A4 Dieslem Ultimate :polew:

Opublikowano

eee! wrong answer! :cool1:[br]Dopisany: 22 Wrzesień 2010, 16:42_________________________________________________chodziło o -----> :beer1:

Opublikowano

eee! wrong answer! :cool1:[br]Dopisany: 22 Wrzesień 2010, 16:42_________________________________________________chodziło o -----> :beer1:

:decayed:

Wiem wiem.

Opublikowano

Stawiam, że chodzi o BP - zalewasz swoją A4 Dieslem Ultimate :polew:

Basieńko przecież Kimi jeszcze szuka furacza :doh1: :doh1:[br]Dopisany: 22 Wrzesień 2010, 16:46_________________________________________________F... ck za późno :doh1:

Opublikowano

zeganm sie na pare dni bo wyjezdzam bede w piatek :decayed::hi:

Opublikowano

zeganm sie na pare dni bo wyjezdzam bede w piatek :decayed::hi:

:papa:

Opublikowano
:naughty: :naughty: :naughty: szkolenie ??? :naughty: :naughty: :naughty: