Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:wink4: chriss ja już po :beer1: i zaraz będzie następne :naughty:

hehehe u mnie mam nadzieje ze też na jednym sie nie skończy :beer1: :beer1: :beer1:

no to zdrówko :drinks:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:drinks: :drinks: :wink4: :wink4:
Opublikowano

Seba wspominał o mnie że coś tam grzebałem w "serduchu" ale niestety nie u nich. Ale nie zmienia to faktu, że nie długo będę chciał do nich podjechać :kox: o mam do ludków kilka :?:

może jakieś grupowe łódzkie chipowanie w Compsporcie :?:

Opublikowano

ja już mam zrobione co nie co :naughty: chcę tylko pogadać z ludkami - ale może są lub będą chętni na grupowy chip :good:

Opublikowano

Misiek, proszę nie wypić mi wszystkich piw :bicz3: :bicz3: :bicz3:

Opublikowano

ja już mam zrobione co nie co :naughty: chcę tylko pogadać z ludkami - ale może są lub będą chętni na grupowy chip :good:

Ja na razie nie mam co chipować ;(

Ale, tak właściwie, to jestem zwolennikiem tradycyjnego tuningu mechanicznego, jakoś zabawa elektroniką mnie nie kręci.

Opublikowano

Tobi zapewne troszkę czytałeś na forum o Compsport tylko że w innych miastach i chyba opinie nie są najgorsze więc można rezać :evil:[br]Dopisany: 22 Wrzesień 2010, 22:08_________________________________________________

Misiek, proszę nie wypić mi wszystkich piw :bicz3: :bicz3: :bicz3:

:drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:

Opublikowano

Ale, tak właściwie, to jestem zwolennikiem tradycyjnego tuningu mechanicznego, jakoś zabawa elektroniką mnie nie kręci.

Każdego kręci co innego, najgorzej jak się za dużo podkręci :gwizdanie:

Opublikowano

Kimi wierzę ze już nie długo będziesz miał co rezać :naughty::evil::good: - nie pociągniesz na forum za długo bez autka.

Spoty, zloty, etc. - psycha ci siądzie :polew: :polew:[br]Dopisany: 22 Wrzesień 2010, 22:12_________________________________________________

auto dobrze wyrezane to auto na które rano patrzysz i boisz się do niego wsiąść :evil: :evil:

Opublikowano

Świ

Święta prawda :naughty: zdrówko :drinks:

Opublikowano

chriss z Kachą pijesz czy ze mną :bicz3: ;)[br]Dopisany: 22 Wrzesień 2010, 22:17_________________________________________________Jak ze mną to :drinks::dance:

Opublikowano
  • Autor

Mario ile Cie wyszedl czips ? i jaka baze miales ??

Opublikowano

wczoraj w Łodzi byłem ale nikogo nie widziałem :gwizdanie: :tongue4:

Opublikowano

hehehe :wink4: zdrówko było do ciebie :drinks:

Opublikowano

płaciłem chyba 800 lub 900 pln-ów

sZAAS.jpg

[br]Dopisany: 22 Wrzesień 2010, 22:22_________________________________________________

Adas może nie w tej Łodzi byłeś :polew: :polew:[br]Dopisany: 22 Wrzesień 2010, 22:24_________________________________________________chriss-u to co :mysli: pyk :drinks:

Opublikowano
  • Autor

no niezle a baze miales 131 ?? ciekawe ile moge ze swojego 101 wycoagnac ze 140 powinno sie dac :) sprawdzali ci caly motor przed programem czy jak ?? moze na pw mi opisz wszystko ladnie :)

Opublikowano

płaciłem chyba 800 lub 900 pln-ów

sZAAS.jpg

[br]Dopisany: 22 Wrzesień 2010, 22:22_________________________________________________

Adas może nie w tej Łodzi byłeś :polew: :polew:[br]Dopisany: 22 Wrzesień 2010, 22:24_________________________________________________chriss-u to co :mysli: pyk :drinks:

a no pstryk :drinks:

o rany ale ten net chodzi na tej prowincji

Opublikowano

ja już popykałem więc niedługo będę "kokonił" :polew: jutro do roboty.[br]Dopisany: 22 Wrzesień 2010, 22:42_________________________________________________Tak sobie pomyślałem :mysli: jedno :beer1: jeszcze nikomu nie zaszkodziło :wink4: :wink4:

No to pyku pyku chriss :wink4:

Opublikowano
  • Autor

tez by pyknal tyle ze mam szlaban na piwko ;(

Opublikowano

ja jeszcze jedno :beer1: małe pykne i też -kokonił- będe :polew:

tez by pyknal tyle ze mam szlaban na piwko ;(

jedno małe nie nigdy zaszkodzi

ja już popykałem więc niedługo będę "kokonił" :polew: jutro do roboty.[br]Dopisany: 22 Wrzesień 2010, 22:42_________________________________________________Tak sobie pomyślałem :mysli: jedno :beer1: jeszcze nikomu nie zaszkodziło :wink4: :wink4:

No to pyku pyku chriss :wink4:

no to pyku -ale juz ostatnie hehehe