Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzień dobry wszystkim :hi:

;( ;( no i Miśkowóz nie będzie już tak ładnie na zdjęciach wychodził :no: :no: JAKAŚ K.....WA przejechała po drzwiach przednich i tylnych :wallbash: :wallbash: :wallbash: niby nie dużo ale jednak :( :(

Osz w d*pę misia, ja bym się zdrowo wkur...

Opublikowano

Dzień dobry wszystkim :hi:

;( ;( no i Miśkowóz nie będzie już tak ładnie na zdjęciach wychodził :no: :no: JAKAŚ K.....WA przejechała po drzwiach przednich i tylnych :wallbash: :wallbash: :wallbash: niby nie dużo ale jednak :( :(

Osz w d*pę misia, ja bym się zdrowo wkur...

też właśnie tak zrobiłem :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Opublikowano

Wczoraj się dowiedziałam, że jestem nie kulturalna :> wyjechałam z pracy i na Kilińskiego gościu się zerwał i z prawego robił wcinkę na lewy żeby być w przodzie i nie stać w kolejce na końcu. Wiadomo gorąca godzina 16:00 i pęd Kilińskiego aby do świateł. Było to metodą na "straszaka" czyli jedzie obok ciebie a wóz dziwnym trafem wjeżdża na twój pas ruchu boczkiem, boczkiem. Ponieważ już te stronę mam przerysowaną przez jednego luja, poczekałam jak Pan się już bliziutko zbliżył walnęłam klaksonem. W odpowiedzi Pan się poczuł urażony i wysiadł tłumacząc że skoro i tak stoję na światłach to powinnam go wpuścić cyt" kultura tego wymaga" na co ja odpowiedziałam ,że o kulturze ten Pan nic nie wie poza tym jeździmy po Łodzi a tu generalnie kultury nie ma tylko jest walka.

Opublikowano

trzeba było jeszcze gume wyjąć i pociągnąć po plecach trzy razy :polew:

Opublikowano

ale nie było jedzenia robala :tongue4:

Opublikowano

Wczoraj się dowiedziałam, że jestem nie kulturalna :> wyjechałam z pracy i na Kilińskiego gościu się zerwał i z prawego robił wcinkę na lewy żeby być w przodzie i nie stać w kolejce na końcu. Wiadomo gorąca godzina 16:00 i pęd Kilińskiego aby do świateł. Było to metodą na "straszaka" czyli jedzie obok ciebie a wóz dziwnym trafem wjeżdża na twój pas ruchu boczkiem, boczkiem. Ponieważ już te stronę mam przerysowaną przez jednego luja, poczekałam jak Pan się już bliziutko zbliżył walnęłam klaksonem. W odpowiedzi Pan się poczuł urażony i wysiadł tłumacząc że skoro i tak stoję na światłach to powinnam go wpuścić cyt" kultura tego wymaga" na co ja odpowiedziałam ,że o kulturze ten Pan nic nie wie poza tym jeździmy po Łodzi a tu generalnie kultury nie ma tylko jest walka.

nieźle go pojaśniłaś :naughty: ale nie do końca się zgadzam zwłaszcza z ostatnim zdaniem :gwizdanie: lepsze byłoby słowo dzungla hehe :wink4:[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 09:31_________________________________________________a tak w ogóle to siemka wszystkim :wink4: i odrazu uciekam bo mam wyjazd ;) miłego dzionka :wink4:

Opublikowano

nieźle go pojaśniłaś :naughty: ale nie do końca się zgadzam zwłaszcza z ostatnim zdaniem :gwizdanie: lepsze byłoby słowo dzungla hehe :wink4:[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 09:31_________________________________________________a tak w ogóle to siemka wszystkim :wink4:

Siema :hi:

ja już miałam też inne przygody z nerwowymi Panami, co źle znoszą że stoją za "kobietą" bo albo im się "Wciskam przed maskę " albo nie daję się wcisnąć i ciągle są same problemy. Były nawet sytuacje kiedy podobno nie ustąpiłam pierwszeństwa Panu który tarasował skrzyżowanie i bezczelnie go wyminęłam.

Opublikowano

Heh, skąd ja to znam.

Raz takiego kufa miętowego cwaniaczka miałem na lewoskręcie z Aleksandrowskiej w Traktorową. Tam też o 16-17 jest sznureczek do skrętu, ja się nie załapałem na swoim zielonym i zostałem jako pierwszy do skrętu na następnym. Czyli stałem sobie tuż przed przejściem dla pieszych.

A tu mi jakiś kutafon w połatanej i powiązanej sznurkami Vectrze A się wpierdziela z pasa do jazdy na wprost. Stanął ZA przejściem i ZA sygnalizatorami, więc świateł nie widział.

No i czekałem cierpliwie, aż zapalą się wszędzie czerwone (czyli dla jadących Traktorową miało się zaraz zapalić zielone), jedynka, puściłem sprzęgiełko i lekko potoczyłem się do przodu. W tym samym momencie ruszyły samochody Traktorową, bo zapaliło im się zielone. A ten kretyn w Vectrze patrzył na mnie cały czas w lusterku ( bo sygnalizatorów nie widział, bo wisiały nad nim :> ) i też ruszył :> .

Zanim się połapał i cofnął, obtrąbili go i zebrał trochę wiązanek od tych, co im zajechał drogę.

Pewnie i tak go to niczego nie nauczyło.

Opublikowano

Heh, skąd ja to znam.

Raz takiego kufa miętowego cwaniaczka miałem na lewoskręcie z Aleksandrowskiej w Traktorową. Tam też o 16-17 jest sznureczek do skrętu, ja się nie załapałem na swoim zielonym i zostałem jako pierwszy do skrętu na następnym. Czyli stałem sobie tuż przed przejściem dla pieszych.

A tu mi jakiś kutafon w połatanej i powiązanej sznurkami Vectrze A się wpierdziela z pasa do jazdy na wprost. Stanął ZA przejściem i ZA sygnalizatorami, więc świateł nie widział.

No i czekałem cierpliwie, aż zapalą się wszędzie czerwone (czyli dla jadących Traktorową miało się zaraz zapalić zielone), jedynka, puściłem sprzęgiełko i lekko potoczyłem się do przodu. W tym samym momencie ruszyły samochody Traktorową, bo zapaliło im się zielone. A ten kretyn w Vectrze patrzył na mnie cały czas w lusterku ( bo sygnalizatorów nie widział, bo wisiały nad nim :> ) i też ruszył :> .

Zanim się połapał i cofnął, obtrąbili go i zebrał trochę wiązanek od tych, co im zajechał drogę.

Pewnie i tak go to niczego nie nauczyło.

oj tak to też standard niestety :gwizdanie: rzadko, ale spotyka się takiego typu zachowania :thumbdown:

lece byeeeeee

Opublikowano

heheh siemanko :D

Mariusz dawaj foto i dawaj zdjecie lepka

ale co on tak specjalnie to zrobil ?? i widziales to ??

nosz :ranting1: :ranting1: :rant: :rant: przeciez bym mu rece polamal

na miejscu potem wpier#@$@#%$#@$ i zadzwonil po paly na koncu :D

i powiedzial ze sie przewrocil ... ehhh zero litosci dla takich ciuli

Madzia :D musisz wozic pod siedzeniem mala krotka "lole" :D

w razie jakbys chciala pograc w baseball :P:naughty::kox: :gwizdanie:

Opublikowano

Skąd to znam :kwasny: , jeżdżę Aleksandrowską z mojej wsi omijając Łódzką i korki do Łodzi. Notorycznie kiedy skręcam ze Szparagowej na Aleksandowską lecą z pasu do skrętu prosto. Strach się nadziać.

Opublikowano

heheh siemanko :D

Mariusz dawaj foto i dawaj zdjecie lepka

ale co on tak specjalnie to zrobil ?? i widziales to ??

nosz :ranting1: :ranting1: :rant: :rant: przeciez bym mu rece polamal

na miejscu potem wpier#@$@#%$#@$ i zadzwonil po paly na koncu :D

i powiedzial ze sie przewrocil ... ehhh zero litosci dla takich ciuli

Madzia :D musisz wozic pod siedzeniem mala krotka "lole" :D

w razie jakbys chciala pograc w baseball :P:naughty::kox: :gwizdanie:

Ja miałem łyżkę do opon :gwizdanie:

Tzn. mam nadal, ale czeka w piwnicy na nowy bagażnik :>[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 09:41_________________________________________________

Skąd to znam :kwasny: , jeżdżę Aleksandrowską z mojej wsi omijając Łódzką i korki do Łodzi. Notorycznie kiedy skręcam ze Szparagowej na Aleksandowską lecą z pasu do skrętu prosto. Strach się nadziać.

Madzia, to jedź sobie do Kaczeńcowej i tam wylatuj na Aleksandrowską.

Tam jest luzik.

Opublikowano

a tak zapytam, ktoś zna dobrze angilka żeby mi przetransferwać fachowy opis wyposażenia auta? Dostałam wczoraj z ASO, bo nie mam książki serwisowej. Jedno co skumałam to skórzana kiera, i że ma TIPTRONIK !! :kox: skoro mam multi..... nie wiem w końcu co ja mam... :kwasny:

Opublikowano

a tak zapytam, ktoś zna dobrze angilka żeby mi przetransferwać fachowy opis wyposażenia auta? Dostałam wczoraj z ASO, bo nie mam książki serwisowej. Jedno co skumałam to skórzana kiera, i że ma TIPTRONIK !! :kox: skoro mam multi..... nie wiem w końcu co ja mam... :kwasny:

Zapodawaj

Opublikowano

Ale to trzeba Teresy do Kaczeńcowej pojechac a ta zoorana jak szlag.

Opublikowano

dawaj dawaj :) pomozemy :)