Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Hello dla wszystkich w tak piękny dzień :hi: :hi: :wink4: :wink4:

Chyba jeden z ostatnich w tym roku :kox: :kox:

Opublikowano

Witam :hi:

co tu dzisiaj taka cisza :mysli:

Basiu gratuluje awatara :shocked: bo zaczne sie ciebie bać :naughty:

Opublikowano

nie przesadzaj :wink4:

Opublikowano

sado-macho :strachliwy:

a tak niewinnie wyglądała :hahaha:

Opublikowano

sado-macho :strachliwy:

a tak niewinnie wyglądała :hahaha:

dowcipniś :decayed:

Opublikowano

mili państwo spocimy się w ten weekend :evil: czy nie :no: :?: :?:[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2010, 13:26_________________________________________________Podtrzymuję zdanie białej B7 ale ta poniżej też ma swój urok :mysli: :mysli:

4TzTS.jpg

Opublikowano

mili państwo spocimy się w ten weekend :evil: czy nie :no: :?: :?:[br]

chyba nie na chętnych :mysli: a taka piękna pogoda :rolleyes:

[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2010, 13:26_________________________________________________Podtrzymuję zdanie białej B7 ale ta poniżej też ma swój urok :mysli: :mysli:

4TzTS.jpg

biel jest piękna szczególnie z czarnymi i czerwonymi dodatkami ,ale urok tego koloru przeminie :naughty: a srebrny,czarny czy granat zawsze będą na topie :wink4:

Opublikowano

Dziś tak policzyłam ,że mamy 20 B8 na forum. Przynajmniej tych na zdjęciach, chyba że reszta siedzi cicho i się nie chwali. :cool1:

nom namnożyło się ich teraz ostatnio jak grzyby po deszczu na jesieni :naughty: :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2010, 15:15_________________________________________________ja jak ostatnio widzicie śledzę temat i w weekendy będe w Łodzi, także jak coś to dajcie znać mi na PW i możę podskocze jak coś uzgodnicie ok :?:

miłego wieczorka ;) ide umyć furke ;)

Opublikowano

no nic. może na chwilkę też bym wpadł. dawno paszczy waszych nie widziałem :przebiegly::decayed:

Opublikowano
  • Autor
:hi: mizeria dzisiaj gospodarza na miejscu nie ma to normalnie posucha :polew::naughty::kox: :gwizdanie:
Opublikowano

:hi: mizeria dzisiaj gospodarza na miejscu nie ma to normalnie posucha :polew::naughty::kox: :gwizdanie:

co racja to racja :guma:

Opublikowano
  • Autor

spoko za tydzien bede to sie pewnie zkrzykniemy :) chociaz kawalerski mam od piatku do neidzieli :P

Opublikowano

uuuu cały weekend,to sie będzie działo :drunk::boobs::drunk:

hehehe ale może byś znalazł chwile by sie w sobotę z kolegami spocić :D i jakąś fotkę strzelić.

Opublikowano
  • Autor

hehe nie no nie planuje 3 dni pic ;) w piatek lece w sobote wroce :) moze wieczorem tym razem zobaczymy odezwe sie napewno :D

Opublikowano

pisałes ze od piatku do niedzieli :> więc myślalem ze to taki 3dniowy maraton :drunk::D

lecę na chwile na pietryne :yeee:

Opublikowano
  • Autor

alez jest piekna .... zakochalem sie ...[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2010, 20:10_________________________________________________ :kox::embarrassed:

Opublikowano

nom spoczko jest :naughty: mi się podoba sposób obszycia i materiał na kierownicy, chyba ze taka oryginalna była już heh :gwizdanie:[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2010, 20:21_________________________________________________ale cichooooo :tongue4:

ja miałem pracowitą sobotę ;) praca, a potem pucowanko fury do samego wieczorka, a teraz Bols+Pepsi i meczyk Levante-Real :decayed: :> :drinks::drunk: