Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:)jestem [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2010, 19:47_________________________________________________nie spac :)

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Seba mów mi co z tą kolumny ???? Chętnie bym podjechał zobaczyć jak robią :cool1: - będę niedaleko w Sobotę :mysli:

Opublikowano

Ja też jestem ale utknąłem w wirze codziennych, wieczornych, domowych obooooowiąąąąązkóóóóóówwww...błłłłłeeeeeeeeeeee :disgust: :disgust: :disgust:

Opublikowano

no juz jestem szybka kapiel ;) bo dopiero wlazlem

wiesz co nie wiem czy ogarne to do tej soboty pozatym nawet nie dzwonilem tam do chlopakow ze wpadne :)

takze podejrzewam ze w nastepna dopiero chce dociemnic szyby z przodu na 50% z tylu mam 90 troche za duzo :/ no ale juz nie bede zrywal

wiec chce dorobic przod no i ten dach mi chodzi po glowie nie wiem co z maska i kalpa :) u Ciebie to przynajmniej jakies kola ladne sa a ja mam takie

bleeeeeeeeeee ;) a gala to jest 30 minut roboty tylko musze oblukac jak wyjac ta kopulke z rysunkeim biegow bo w a3 R jest obok 1 a u nas pod 5 ;)

[br]Dopisany: 29 Wrzesień 2010, 20:02_________________________________________________musze tam z nimi pogadac zeby jaks znizke zrobili dla klubu :)

Opublikowano
:hi: Sezon choobowy uważam za otwarty. Pozdrowienia od grypy :sick3:
Opublikowano

uuaaaa dobrze ze sie nie dawalas buziakow to sie nie zarazimy :gwizdanie: da sie zarazic grypa przez forum ??

:polew: :polew: :polew::kox:

Opublikowano

uuaaaa dobrze ze sie nie dawalas buziakow to sie nie zarazimy :gwizdanie: da sie zarazic grypa przez forum ??

Nieeee

spoko zreszta ja wiesz, że nie całuśna :) Seba na FB to ty?

Opublikowano

słuchaj wszystko ok tylko wspominasz o moich kołach a mi się moje podobają w takiej postaci jak teraz czyli a la chrom a czarne :sick3: ,te które wkleiłeś pierwsze były :naughty: - gdybym miał taki model jak ten pierwszy to już bym je przemalowywał i kleił daszek a tak się troszkę przedłuży to wszystko :confused4: :confused4: :confused4:[br]Dopisany: 29 Wrzesień 2010, 20:12_________________________________________________

Nieeee

spoko zreszta ja wiesz, że nie całuśna :) Seba na FB to ty?

FB :mysli: :mysli: :mysli: :mysli:

Opublikowano

Mario FB czyli facebook, jakis Seba mnie zaprosil i wygladał jak nasz klubowy :D

Opublikowano

Mario FB czyli facebook, jakis Seba mnie zaprosil i wygladał jak nasz klubowy :D

:doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: to ja głupi nie zajarzyłem :polew:

Opublikowano

no pewnie ze ja :D

Opublikowano

Witam wszystkich :hi: ale pogoda :sick3:

Opublikowano

Ale Wam zazdroszczę tego oklejania :smutas:

@Magdalenah, przykro mi z powodu choroby :pociesz:

Opublikowano

ty no nie gadaj i jedziemy oklejac :)

Opublikowano

Seba mów mi co z tą kolumny ???? Chętnie bym podjechał zobaczyć jak robią :cool1: - będę niedaleko w Sobotę :mysli:

Też bym podjechał zobaczyć :mysli:

Opublikowano

ty no nie gadaj i jedziemy oklejac :)

Ta, chyba se małego okleję... :disgust:

Opublikowano

Kimi nigdy nikomu nie można niczego zazdrościć :no: bo to nie ładnie i nie męsko :no: przyjdzie czas i na ciebie :friends:

"Cierpliwy Palcem Dół Wykopie" :wink4: :wink4:

Opublikowano

Kimi nigdy nikomu nie można niczego zazdrościć :no: bo to nie ładnie i nie męsko :no: przyjdzie czas i na ciebie :friends:

"Cierpliwy Palcem Dół Wykopie" :wink4: :wink4:

Mądre słowa :D

Z tą zazdrością to żartowałem, nie mam przecież 5 lat, żeby zazdrościć innym chłopcom w piaskownicy żółtej koparki na baterie :D

Po prostu - jestem już 10 miesięcy bez auta,będę jeszcze 6, i BRAKUJE MI TEGO jak nie wiem co.

Opublikowano

spoko jak bede robil dam znac ale tak czy siak ja sam nie lubie jak ktos mi na rece patrzy :)

oni tez nie lubia napewno przyjade sie pokazac a Ty Kimi moglbys kiuedys podjechac na spota z kims

ktos Cie przygarnie :)