Seba_LDZ Opublikowano 29 Września 2010 Autor Opublikowano 29 Września 2010 :)jestem [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2010, 19:47_________________________________________________nie spac
MarianekZg Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Seba mów mi co z tą kolumny ???? Chętnie bym podjechał zobaczyć jak robią - będę niedaleko w Sobotę
Kimi Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Ja też jestem ale utknąłem w wirze codziennych, wieczornych, domowych obooooowiąąąąązkóóóóóówwww...błłłłłeeeeeeeeeeee :disgust:
Seba_LDZ Opublikowano 29 Września 2010 Autor Opublikowano 29 Września 2010 no juz jestem szybka kapiel bo dopiero wlazlem wiesz co nie wiem czy ogarne to do tej soboty pozatym nawet nie dzwonilem tam do chlopakow ze wpadne takze podejrzewam ze w nastepna dopiero chce dociemnic szyby z przodu na 50% z tylu mam 90 troche za duzo :/ no ale juz nie bede zrywal wiec chce dorobic przod no i ten dach mi chodzi po glowie nie wiem co z maska i kalpa u Ciebie to przynajmniej jakies kola ladne sa a ja mam takie bleeeeeeeeeee a gala to jest 30 minut roboty tylko musze oblukac jak wyjac ta kopulke z rysunkeim biegow bo w a3 R jest obok 1 a u nas pod 5 [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2010, 20:02_________________________________________________musze tam z nimi pogadac zeby jaks znizke zrobili dla klubu
Magdalenah Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Sezon choobowy uważam za otwarty. Pozdrowienia od grypy
Seba_LDZ Opublikowano 29 Września 2010 Autor Opublikowano 29 Września 2010 uuaaaa dobrze ze sie nie dawalas buziakow to sie nie zarazimy :gwizdanie: da sie zarazic grypa przez forum ?? :polew:
Magdalenah Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 uuaaaa dobrze ze sie nie dawalas buziakow to sie nie zarazimy :gwizdanie: da sie zarazic grypa przez forum ?? :polew: Nieeee spoko zreszta ja wiesz, że nie całuśna Seba na FB to ty?
MarianekZg Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 słuchaj wszystko ok tylko wspominasz o moich kołach a mi się moje podobają w takiej postaci jak teraz czyli a la chrom a czarne ,te które wkleiłeś pierwsze były - gdybym miał taki model jak ten pierwszy to już bym je przemalowywał i kleił daszek a tak się troszkę przedłuży to wszystko :confused4: [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2010, 20:12_________________________________________________ uuaaaa dobrze ze sie nie dawalas buziakow to sie nie zarazimy :gwizdanie: da sie zarazic grypa przez forum ?? :polew: Nieeee spoko zreszta ja wiesz, że nie całuśna Seba na FB to ty? FB :mysli: :mysli:
Magdalenah Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Mario FB czyli facebook, jakis Seba mnie zaprosil i wygladał jak nasz klubowy
MarianekZg Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Mario FB czyli facebook, jakis Seba mnie zaprosil i wygladał jak nasz klubowy :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: to ja głupi nie zajarzyłem
Seba_LDZ Opublikowano 29 Września 2010 Autor Opublikowano 29 Września 2010 www.meczyki.pl i mecz sevilla manu :]
Kimi Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Ale Wam zazdroszczę tego oklejania @Magdalenah, przykro mi z powodu choroby
Seba_LDZ Opublikowano 29 Września 2010 Autor Opublikowano 29 Września 2010 ty no nie gadaj i jedziemy oklejac
chriss Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Seba mów mi co z tą kolumny ???? Chętnie bym podjechał zobaczyć jak robią - będę niedaleko w Sobotę Też bym podjechał zobaczyć
Kimi Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 ty no nie gadaj i jedziemy oklejac Ta, chyba se małego okleję...
MarianekZg Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Kimi nigdy nikomu nie można niczego zazdrościć bo to nie ładnie i nie męsko przyjdzie czas i na ciebie "Cierpliwy Palcem Dół Wykopie" :wink4:
Kimi Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Kimi nigdy nikomu nie można niczego zazdrościć bo to nie ładnie i nie męsko przyjdzie czas i na ciebie "Cierpliwy Palcem Dół Wykopie" :wink4: Mądre słowa Z tą zazdrością to żartowałem, nie mam przecież 5 lat, żeby zazdrościć innym chłopcom w piaskownicy żółtej koparki na baterie Po prostu - jestem już 10 miesięcy bez auta,będę jeszcze 6, i BRAKUJE MI TEGO jak nie wiem co.
Seba_LDZ Opublikowano 29 Września 2010 Autor Opublikowano 29 Września 2010 spoko jak bede robil dam znac ale tak czy siak ja sam nie lubie jak ktos mi na rece patrzy oni tez nie lubia napewno przyjade sie pokazac a Ty Kimi moglbys kiuedys podjechac na spota z kims ktos Cie przygarnie
Rekomendowane odpowiedzi