Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oj Kimi Kimi.... niech Ci będzie Kimi... :evil:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

podlaczenie do mózgu :P:kox:

Opublikowano

PKB rośnie, rośnie.... :naughty:

Opublikowano
:heat: uuuuuaaaa, intensywny dzień ...
Opublikowano

:heat: uuuuuaaaa, intensywny dzień ...

U Ciebie też? :cool1:

[br]Dopisany: 03 Listopad 2010, 15:58_________________________________________________

No to PKB poszło w górę ostro.... :naughty:

Opublikowano

no no ....

a Ty co ? ...ściemnianie Cie tak męczy ? :naughty::decayed:[br]Dopisany: 03 Listopad 2010, 16:00_________________________________________________

PKB ? :cool1:

Opublikowano

no no ....

a Ty co ? ...ściemnianie Cie tak męczy ? :naughty::decayed:[br]Dopisany: 03 Listopad 2010, 16:00_________________________________________________

PKB ? :cool1:

Jakie ściemnianie? Jakie ściemnianie? :naughty:

Wiesz, jak się dzisiaj napracowałem ?

PKB w górę szło, że hej... :naughty:

Opublikowano

no to pięknie :good:

Opublikowano

Dobra Ludziki, zawijam na kwadrat :papa:

Do wieczorka ;)[br]Dopisany: 03 Listopad 2010, 17:02_________________________________________________Ja już w domu, a tu cisza.... :(

Żyjecie? :cool1:

Opublikowano

Witam :hi:

Qurwa jak pech to pech znowu dziś w nocy ktoś za szerokim autem jechał

i znowu obciera :wallbash:

Opublikowano

Witam :hi:

Qurwa jak pech to pech znowu dziś w nocy ktoś za szerokim autem jechał

i znowu opciera :wallbash:

Zarysowali Ci auto? :(

Opublikowano
  • Autor

uuuaa Crisss wez jakas warte bo moze ktos tam Twojego auta nie lubi ;)

a co do Etki ja sie narazie poddaje :) ale tylko do jutro wynika to z tego ze mam 2 wersje 09 i 10 zadna nie dziala

tylko z tego wzgledu ze mam windowsa 7 64 bit :/ zadna na nim nie chodzi :) na innym kompie mam xp pozatym moze jutro

postawie sobie wirtualna maszyne z xp i wtedy postawie i daje sobie obciac paznokcie :P u nog :P ze bedzie dzialac na lapku :D

:decayed::naughty::kox:

Opublikowano

jak nie obciera to znów gwoździem rysa

Opublikowano

nocny patrol musisz robić :wink4:

Opublikowano

jak nie obciera to znów gwoździem rysa

Ja jebe... :no: no pech...

[br]Dopisany: 03 Listopad 2010, 19:58_________________________________________________A taki ładniutki ten Twój Avant jest...

Opublikowano
  • Autor

ehh no kolorek masz fajny to fakt pogadaj z Mariem on ma jakas paste cud :D to co on u siebie zczyscil to naprawde szacun :D;) wlasnie Mario

jak tam aku wiesz cos ?? :)

Opublikowano

a co do Etki ja sie narazie poddaje :) ale tylko do jutro wynika to z tego ze mam 2 wersje 09 i 10 zadna nie dziala

tylko z tego wzgledu ze mam windowsa 7 64 bit :/ zadna na nim nie chodzi :) na innym kompie mam xp pozatym moze jutro

postawie sobie wirtualna maszyne z xp i wtedy postawie i daje sobie obciac paznokcie :P u nog :P ze bedzie dzialac na lapku :D

po prostu nie każdy potrafi zaparkować w kopercie albo wpychają sie a jest za mało miejsca i oto finał Qurwa :wallbash:

a jeżeli chodzi o Etke to na 7 to tylko witrual zalatwi sprawe, ja mam etke 7 i na xp i viście chodzi tylko gwizda jak ktoś będzie potrzebował to sie zainstaluje [br]Dopisany: 03 Listopad 2010, 20:03_________________________________________________

ehh no kolorek masz fajny to fakt pogadaj z Mariem on ma jakas paste cud :D to co on u siebie zczyscil to naprawde szacun :D;) wlasnie Mario

całe szczęście w nieszczęściu to że tylko mała obcierka na rogu zderzaka ale zawsze to ból i bedzie trzeba delikatnie farbą potraktować a póżniej pasta.

Opublikowano

395 pln-ów :wink4: jak by co :wink4:

Odnośnie pasty "cud" to zwykła pasta Tempo, bawełniana szmatka i ogień :evil: tzn. do roboty :polew: :polew:

Opublikowano

po prostu nie każdy potrafi zaparkować w kopercie albo wpychają sie a jest za mało miejsca i oto finał Qurwa :wallbash:

a jeżeli chodzi o Etke to na 7 to tylko witrual zalatwi sprawe, ja mam etke 7 i na xp i viście chodzi tylko gwizda jak ktoś będzie potrzebował to sie zainstaluje [br]Dopisany: 03 Listopad 2010, 20:03_________________________________________________

całe szczęście w nieszczęściu to że tylko mała obcierka na rogu zderzaka ale zawsze to ból i bedzie trzeba delikatnie farbą potraktować a póżniej pasta.

Moja 7.2 chodzi na XP (ale na stacjonarnym, na laptopie nie sprawdzałem, bo mam Ubunciaka, a nie chce mi się instalować VirtualBox'a i Windę)

No, a ja myślałem, że po błotniku albo drzwiach Ci ktoś pojechał... :gwizdanie:

Tak to nie ma dramatu, faktycznie...[br]Dopisany: 03 Listopad 2010, 20:07_________________________________________________

395 pln-ów :wink4: jak by co :wink4:

Odnośnie pasty "cud" to zwykła pasta Tempo, bawełniana szmatka i ogień :evil: tzn. do roboty :polew: :polew:

TEMPO rządzi... :naughty:[br]Dopisany: 03 Listopad 2010, 20:08_________________________________________________Mario, jak mam Ci podrzucić tego cracka do tej mojej ETKI ? :mysli:[br]Dopisany: 03 Listopad 2010, 20:09_________________________________________________Mario, on ma 7 MB, wyślę Ci na maila, dawaj adres :naughty:

Opublikowano

Kimi nie stresuj się :wink4: jakoś się zgadamy :cool1: przeżyłem tyle to przeżyję jeszcze trochę. Tak serio to mogę nawet podjechać jutro wieczorkiem do ciebie i ją załadujemy na parkingu :decayed: (załadujemy czytaj :sex: ) :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: