Opublikowano 5 Listopada 201015 l muszę się pogodzić że nie będę miał Etki :confused4: :wallbash: niestety. Chyba że chriss może jeszcze coś pomoże tzn. jego wersja zobaczymy. Kimi nie przejmuj się rolą ............................................................................................. i tak cię wypier......olą :polew: :polew: Nienawidze, jak nie mogę czegos naprawic
Opublikowano 5 Listopada 201015 l muszę się pogodzić że nie będę miał Etki :confused4: :wallbash: niestety. Chyba że chriss może jeszcze coś pomoże tzn. jego wersja zobaczymy. Kimi nie przejmuj się rolą ............................................................................................. i tak cię wypier......olą :polew: :polew: Mario a co ty masz tam za system,bo jeżeli 7-ke to moze być kiepsko ale zawsze można spróbować
Opublikowano 5 Listopada 201015 l Mariusz, Nikola kazała napisać: Adaś, Dobrze się z Tobą bawiłam, czy przyjedziesz jeszcze do mnie, bo chciałabym się z Tobą jeszcze pobawić Koniec wiadomości
Opublikowano 5 Listopada 201015 l muszę się pogodzić że nie będę miał Etki :confused4: :wallbash: niestety. Chyba że chriss może jeszcze coś pomoże tzn. jego wersja zobaczymy. Kimi nie przejmuj się rolą ............................................................................................. i tak cię wypier......olą :polew: :polew: Mario a co ty masz tam za system,bo jeżeli 7-ke to moze być kiepsko ale zawsze można spróbować no właśnie 7/64 b. ale jak nie spróbujemy to się nie dowiemy [br]Dopisany: 05 Listopad 2010, 22:09_________________________________________________ Mariusz, Nikola kazała napisać: Adaś, Dobrze się z Tobą bawiłam, czy przyjedziesz jeszcze do mnie, bo chciałabym się z Tobą jeszcze pobawić Koniec wiadomości Adaś jest chętny jak najbardziej
Opublikowano 5 Listopada 201015 l muszę się pogodzić że nie będę miał Etki :confused4: :wallbash: niestety. Chyba że chriss może jeszcze coś pomoże tzn. jego wersja zobaczymy. Kimi nie przejmuj się rolą ............................................................................................. i tak cię wypier......olą :polew: :polew: Mario a co ty masz tam za system,bo jeżeli 7-ke to moze być kiepsko ale zawsze można spróbować no właśnie 7/64 b. ale jak nie spróbujemy to się nie dowiemy Bo wymyślają jakieś quwa systemy był XPek to wszystko śmigało a teraz [br]Dopisany: 05 Listopad 2010, 22:13_________________________________________________człowiek musi kombinować
Opublikowano 5 Listopada 201015 l Od Nikoli dla Adasia: No stoi mi tu obok i każe pisać... [br]Dopisany: 05 Listopad 2010, 22:17_________________________________________________ muszę się pogodzić że nie będę miał Etki :confused4: :wallbash: niestety. Chyba że chriss może jeszcze coś pomoże tzn. jego wersja zobaczymy. Kimi nie przejmuj się rolą ............................................................................................. i tak cię wypier......olą :polew: :polew: Mario a co ty masz tam za system,bo jeżeli 7-ke to moze być kiepsko ale zawsze można spróbować no właśnie 7/64 b. ale jak nie spróbujemy to się nie dowiemy Bo wymyślają jakieś quwa systemy był XPek to wszystko śmigało a teraz [br]Dopisany: 05 Listopad 2010, 22:13_________________________________________________człowiek musi kombinować Bo jakby quwa zaczęli wszyscy używac Linuksa - byłoby po problemie [br]Dopisany: 05 Listopad 2010, 22:20_________________________________________________Pyka ktos? Bo ja pykam Mariolkę
Opublikowano 5 Listopada 201015 l UWAGA, hicior z ostatniej chwili: przeczytaj uważnie :!: :!: :!: - leżę z laptopem na kanapie... - misiek polewa...(złota gorzka) , podaje mi leżącej... - ja na to: na leżąco będziesz mi podawał przed śmiercią... - misiek odpowiada: lepiej nie, bo jeszcze Ci się polepszy? zajarzył ktoś :?: :?: :?:
Opublikowano 5 Listopada 201015 l UWAGA, hicior z ostatniej chwili: przeczytaj uważnie :!: :!: :!: - leżę z laptopem na kanapie... - misiek polewa...(złota gorzka) , podaje mi leżącej... - ja na to: na leżąco będziesz mi podawał przed śmiercią... - misiek odpowiada: lepiej nie, bo jeszcze Ci się polepszy? zajarzył ktoś :?: :?: :?: Ja już bym oberwał patelnią... :polew:
Opublikowano 5 Listopada 201015 l to jeszcze nie koniec: - po tych szczerych wypowiedziach Misiek tak parsknął tym co miał w jamie ustnej że ława była do calutka do mycia
Opublikowano 5 Listopada 201015 l to jeszcze nie koniec: - po tych szczerych wypowiedziach Misiek tak parsknął tym co miał w jamie ustnej że ława była do calutka do mycia
Opublikowano 5 Listopada 201015 l AKTUALIZACJA Bartuś po pierwsze: fotki nie są w kolejności po drugie: zapomniałeś wybielić mi zębów a miśkowi wstawić :decayed:
Opublikowano 5 Listopada 201015 l ej no, dajcie spróbować innym tego towaru Chcesz próbowac tego, co Misiek miał w jamie ustnej? [br]Dopisany: 05 Listopad 2010, 22:51_________________________________________________Dobra, jedną Mariole puknąłem... Znaczy się pyknąłem... Idę po drugą...
Opublikowano 5 Listopada 201015 l AKTUALIZACJA Bartuś po pierwsze: fotki nie są w kolejności po drugie: zapomniałeś wybielić mi zębów a miśkowi wstawić :decayed: czepialska , zaraz ci rogi domaluje ej no, dajcie spróbować innym tego towaru Chcesz próbowac tego, co Misiek miał w jamie ustnej? tego co paliliwcześniej