Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten, co wygląda, jak włącznik ogrzewania pzredniej szyby? :mysli:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dokładnie ten;D[br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 16:28_________________________________________________Nudno jakoś, może jednak spot?

Opublikowano

dokładnie ten;D

:notworthy:

Tak też mi sie wydawało, że się właśnie po jego wciśnięciu coś zaczęło dziać ... :>

Opublikowano
  • Autor

dokładnie ten;D[br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 16:28_________________________________________________Nudno jakoś, może jednak spot?

ja chyba dzisija odpadne bo sieniedlugo zbieram na stolice :/

Opublikowano

ja chyba dzisija odpadne bo sieniedlugo zbieram na stolice :/

Ja też dzisiaj nie bardzo :confused4:

Opublikowano

Ale tutaj cisza :mysli:

Opublikowano

witam juz po zajeciach i naraszcie w domu co mysliscie o tej firmie http://navigacje.prv.pl/ mieliscie jakas stycznosc lub znacie jakies opinie bo musze niestety zmienic jezyk niemiecki

Opublikowano

witam juz po zajeciach i naraszcie w domu co mysliscie o tej firmie http://navigacje.prv.pl/ mieliscie jakas stycznosc lub znacie jakies opinie bo musze niestety zmienic jezyk niemiecki

z firma nie miałem styczności ale popytaj chłopaków w dziale nawigacji na pewno pomogą :good:

bo był taki temat poruszany :cool1:

Opublikowano

pytalem ale cisza jak makiem zasial, zobaczymy odbiore auto to bede kombinowal

Opublikowano

zapytaj tu 42 2881343

Opublikowano

jeszcze jedno pytanie chipowaliscie auta gdzies w Łodzi? jaki koszt takiej zabawy i gdzie polecacie

Opublikowano

zapytaj pod tym tel., a jak nie to dział wirusowania

Opublikowano

co tu taka cisza :?: :?: :?: :?: :mysli: :mysli: :mysli: śpita :mysli: :mysli: :mysli: :mysli: :mysli:[br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 21:41_________________________________________________tomek881025 :hi:

z tej strony Mariusz - tylko nie mów ze B7 biała bo ci zaraz zginie :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 21:45_________________________________________________ewentualnie Misiek :good:

Opublikowano

a to bialy kolor taki chodliwy jest? jest srebrna

Opublikowano

a to bialy kolor taki chodliwy jest? jest srebrna

nie nie po prostu mój nowy obiekt pożądania :wink4: :wink4: :wink4: jak widzisz zapewne w stopce :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 21:48_________________________________________________ale zapewne przyjdzie czas i na mnie :wink4: :wink4:

Opublikowano

Mariusz nie strasz bo 1 września już mi rabneli jeden a tym jeszcze nie jezdzilem i juz straszysz:) tak w ogole Tomek

Opublikowano

Czyli u mnie jest bezpieczny, bo moim obiektem pożądania jest S4 B5 ABG :gwizdanie: , a kolor powiedzmy jest kwestią drugorzędną :naughty:

A wiecie, dlaczego?

Bo to auto będzie zawsze klasykiem, tak jak teraz np. Audi Coupe, albo Golf I GTi :D

Opublikowano

Kimi co się stało że Robercik (F1) tak źle skończył - byli znajomi więc nie patrzyłem :drunk:

Opublikowano

Kimi co się stało że Robercik (F1) tak źle skończył - byli znajomi więc nie patrzyłem :drunk:

"strategia" pitstopów Renault w d*pę jeża kopana.... :disgust:

Chyba byli na tym samym szkoleniu, co inżynierowie i mechanicy BMW Sauber F1.... :kwasny:

Opublikowano
  • Autor
:hi: