Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

hmm kumam no spoko dzieki za info :) postaram sie dowiedziec ile tutaj i porownamy ceny ;P

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Będziesz miał porównanie cenowe chociaż :cool1:

Opublikowano
  • Autor
:blink: :blink: :blink: a tutaj 150 zl montaz demontaz i 250 naprawa :blink: :blink: :blink:
Opublikowano

:blink: :blink: :blink: a tutaj 150 zl montaz demontaz i 250 naprawa :blink: :blink: :blink:

:shocked: :shocked: :shocked: to troche sie cenia

Opublikowano

w 'stolycy' ? :blink:

400 PLN wobec 160 PLN w Łodzi ? :shocked:

Opublikowano
  • Autor

ty no teraz znalalzlem jakis warsztat mietka bo ten pierwszy to taki mocno polecany w warszawie i faktycznie robilem juz tam cos u nich

i nie powiem narazie jestem zadowolony ale teraz dzwonilem do mietka czyli pierwszy lepszy przypadkowy w jakiejs dziurce

i powiedzial 350 zl minimum :D

chyba mnie nie stac na naprawe rozruszniaka w warszawie ;) wiec za tydzien w lodzi :)

Opublikowano

w 'stolycy' ? :blink:

400 PLN wobec 160 PLN w Łodzi ? :shocked:

jak dzwoniłem to pytałem o naprawe(regeneracje) więc nie wiadomo czy z montażem :mysli:

Opublikowano
  • Autor

mysle ze i tak 400 zl nie wyjdzie

Opublikowano

ty no teraz znalalzlem jakis warsztat mietka bo ten pierwszy to taki mocno polecany w warszawie i faktycznie robilem juz tam cos u nich

i nie powiem narazie jestem zadowolony ale teraz dzwonilem do mietka czyli pierwszy lepszy przypadkowy w jakiejs dziurce

i powiedzial 350 zl minimum :D

chyba mnie nie stac na naprawe rozruszniaka w warszawie ;) wiec za tydzien w lodzi :)

Seba, może u tych moich Cię umówić, co? :mysli:

Opublikowano
  • Autor

mowisz ze polecasz ?? fakturka bedzie ?? dobrze zrobia ?? ;) moge zaryzykowac jak twierdzisz ze sie znaja ;)

Opublikowano

mowisz ze polecasz ?? fakturka bedzie ?? dobrze zrobia ?? ;) moge zaryzykowac jak twierdzisz ze sie znaja ;)

Zadzwonię, dowiem się co i jak i wszystko Ci napiszę na priv, ok?

A co do jakości:

"Będzie Pan zadowolooooony... będzie Pan zadowolooooony...." :D

Opublikowano

Możesz zadzwonić zpytać kolega coś u nich robił:

Naprawa rozruszników i alternatorów .Warszawa Ul. SWIERSZA 46 .tel 22-8639339,22-8639338.[br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 15:38_________________________________________________a tu masz tam gdze ja robiłem w łodzi to jest elektryk samochodowy 509490800

Opublikowano
  • Autor

oki doki podziekowal :)Kimi chriss :notworthy::good:

Opublikowano

oki doki podziekowal :)Kimi chriss :notworthy::good:

Podziękujesz, jak będziesz miał zrobione ;)

Seba, pyknij mi tylko na PW, CO dokładnie chcesz zrobić, żebym potem na idiotę nie wyszedł przed Tobą :D[br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 15:44_________________________________________________I wyślij mi na PW swój telefon, a ja wieczorem do nich zadzwonię i wszystkiego się dowiem i do Ciebie oddzwonię, pasuje Ci tak?

Opublikowano

Dajcie trochę Sebkowi popracować :polew: bo pewnie juz nie może oddechu złapać :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Dajcie trochę Sebkowi popracować :polew: bo pewnie juz nie może oddechu złapać :polew: :polew: :polew:

Ja tylko niosę pomoc !!! ;)

Tomek, nie czaj się !!! :D

Opublikowano
  • Autor

heheh no pracuje pracuje dzisiaj skoczylo pkb znacznie ;) i jeszcze skoczy do napewno :)[br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 16:18_________________________________________________no to ja powiem dzisiaj jak Kimi zawijam na kwadrat :P

Opublikowano

heheh no pracuje pracuje dzisiaj skoczylo pkb znacznie ;) i jeszcze skoczy do napewno :)[br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 16:18_________________________________________________no to ja powiem dzisiaj jak Kimi zawijam na kwadrat :P

Moja szkoła.... :papa:[br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 16:41_________________________________________________

To teraz ja: zawijam na kwadrat :D

:papa:

Opublikowano

Wrócili chopaki do domów?????

:mysli:

Opublikowano

Wrócili chopaki do domów?????

:mysli:

No wrócili, a co? :naughty: