Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hehhe juz myslalem ze sie tam ladnie zabiasz z kolezankami ktorych jeszcze nie poznalismy :P

Co Ty się tak napaliłeś na te moje koleżanki? :cool1:

oj tam napaliles odrazu ... pozatym nie tylko ja :P

A kto jeszcze ? :cool1:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

dzentelmeni nie pruja sie na prawo i lewo :P :gwizdanie:[br]Dopisany: 15 Listopad 2010, 15:03_________________________________________________no juz juz nie obrazaj sie dziubus :D:kox:

Opublikowano

dzentelmeni nie pruja sie na prawo i lewo :P :gwizdanie:[br]Dopisany: 15 Listopad 2010, 15:03_________________________________________________no juz juz nie obrazaj sie dziubus :D:kox:

Się nie obrażam wcale :gwizdanie:

Ja PRACUJĘ :cool1:

Opublikowano

witam:) juz jutro odbieram swoje autko :) nareszcie bo dwa miesiace tramwajami to idzie dostac cholery a zeby jeszcze punktualnie przyjezdzaly to pol biedy ale jezdza jak chca

Opublikowano
  • Autor

hhehe a ja zakrecam na kwadrat a jutro bede wstawial zdjecia z planu bo mi tu pod robota snieg sypia hehehehe jakies zimowe scenerie beda krecic :) takze bedziecie na bierzaca :P

Opublikowano

witam:) juz jutro odbieram swoje autko :) nareszcie bo dwa miesiace tramwajami to idzie dostac cholery a zeby jeszcze punktualnie przyjezdzaly to pol biedy ale jezdza jak chca

No, to widzimy się na następnym spocie chyba, co? :naughty:

hhehe a ja zakrecam na kwadrat a jutro bede wstawial zdjecia z planu bo mi tu pod robota snieg sypia hehehehe jakies zimowe scenerie beda krecic :) takze bedziecie na bierzaca :P

A jaki film kręcą ? O misiach polarnych ? :polew:

Opublikowano

:oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: Kimi mówiłem że w najbliższą sobotę lub niedzielę będzie nas więcej :wink4: no mówiłem :wink4:

[br]Dopisany: 15 Listopad 2010, 16:37_________________________________________________wiem wiem :gwizdanie: zaraz powiesz że prorok cy cuś :decayed:

Opublikowano

:oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: Kimi mówiłem że w najbliższą sobotę lub niedzielę będzie nas więcej :wink4: no mówiłem :wink4:

[br]Dopisany: 15 Listopad 2010, 16:37_________________________________________________wiem wiem :gwizdanie: zaraz powiesz że prorok cy cuś :decayed:

Nie, nie, ja tylko czekam na obiecane dupeczki, zobaczymy, jak się wywiążesz :tongue4:

Opublikowano

do tej pory potwierdziły dwie :good: ale mamy jeszcze cały tydzień :naughty: :naughty:

Opublikowano

ale mozliwa jest niedziela na spot bo w sobote jestem w warszawie i nie moge przyjechac niestety

Opublikowano

ale mozliwa jest niedziela na spot bo w sobote jestem w warszawie i nie moge przyjechac niestety

Tomek nie stresuj się - monitoruj forum na pewno będzie gitez majonez :good: w najgorszym przypadku zrobimy w sobotę i w niedzielę :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

spoko spoko sledze w miare na bierzaco ale jak mam do przeczytania z 5 stron to mi sie nie chce i czytam 2

Opublikowano

spoko spoko sledze w miare na bierzaco ale jak mam do przeczytania z 5 stron to mi sie nie chce i czytam 2

No to nie jesteś na bieżąco :D

do tej pory potwierdziły dwie :good: ale mamy jeszcze cały tydzień :naughty: :naughty:

Jaja sobie ze mnie robisz ? :blink:

[br]Dopisany: 15 Listopad 2010, 16:53_________________________________________________

Dobra, godzina 17, staropolskim zwyczajem - zawijam na kwadrat :papa:

Opublikowano

[br]Dopisany: 15 Listopad 2010, 16:53_________________________________________________

:no: :no: :no: mam potwierdzenie od dwóch dupeczek ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :wink4:

Opublikowano

:no: :no: :no: mam potwierdzenie od dwóch dupeczek ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :wink4:

No ta, "ciiiii", bo akurat Kasia tego nie przeczyta.... :gwizdanie:[br]_________________________________________________

chriss, co wyszło z tym Twoim autem? :mysli:

Opublikowano

a no nie ciekawie,nowe wydatki czekają :confused4:[br]Dopisany: 15 Listopad 2010, 18:45_________________________________________________oberwana tuleja tylnej belki,oberwana tuleja jednego z wahaczy,i coś stuka w maglownicy :strzal:

Opublikowano

To gdzieś ty jeździł... :shocked:

Opublikowano

a no nie ciekawie,nowe wydatki czekają :confused4:[br]Dopisany: 15 Listopad 2010, 18:45_________________________________________________oberwana tuleja tylnej belki,oberwana tuleja jednego z wahaczy,i coś stuka w maglownicy :strzal:

Czyli wpierdzieliłeś się tyłem też :wallbash:

Lipa.

Słuchaj, jadę dzisiaj do tych moich mechaniorów - chcesz, to pogadam.

Na pewno nie zedrą z Ciebie.

Opublikowano

a jeżeli chodzi o sprawdzenie geometrii to zonk :wallbash:

stanęło na próbie odkręceniu końcówek,ale brakło czasu na dalszą walkę :disgust:

Opublikowano

a jeżeli o sprawdzenie geometrii to zonk :wallbash:

stanęło na próbie odkręceniu końcówek,ale brakło czasu na dalszą walkę :disgust:

To mam gadać ?