Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

trwalsze,... kup im ps3 ;p albo z opony od stara hustawke

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

trwalsze,... kup im ps3 ;p albo z opony od stara hustawke

:polew:

Bez jaj :cool1:

Opublikowano

Kimi bo mi sie przypomnialo strona dla Ciebie http://freem.pl/

Osz w pupę jeża :blink:

I to działa?

Opublikowano

znajomi zamowili, jeszcze nie wiem

Opublikowano

znajomi zamowili, jeszcze nie wiem

Pewnie w pytę reklam się dostaje, ale może idzie przeżyć :mysli:

Niegłupie w sumie.

Opublikowano

widzę ze wszyscy dotarli ale nie ma się co cieszyć jutro podobnie ma być jeszcze gorzej :wallbash:

Pietryne odśnieżali na bieżąco chociaż ruchu zero :wallbash: paranoja co za miasto :wallbash:

Opublikowano

widzę ze wszyscy dotarli ale nie ma się co cieszyć jutro podobnie ma być jeszcze gorzej :wallbash:

Pietryne odśnieżali na bieżąco chociaż ruchu zero :wallbash: paranoja co za miasto :wallbash:

Ano, dokładnie.

chriss, jak sytuacja?

Odezwał się ktoś?

Opublikowano

jak to powiedzial Mialczynski ...Łódź k****a :D

Opublikowano

gry to mozna im nagrywac na bierzaco :P

Myślę że raczej powinny być oryginalne by problemów nie mieli

No i trzeba by było się dowiedzieć przed zakupem co za sprzęt tam mają by lipy nie bylo że coś nie działa :mysli:

moze podrzuc temat ze zrobimy po prostu paczki ze slodyczy swiateczne i pojedziemy tam wszyscy, misiek za mikolaja sie przebierze :)

Jestem za :good: Misiu mikołajem :good:

Opublikowano

Też o tym pomyślałem, żeby się dowiedzieć, co oni tam za kompy mają, ale po pańswowej placówce cudów się nie ma co spodziewać raczej :mysli:

Opublikowano

Ano, dokładnie.

chriss, jak sytuacja?

Odezwał się ktoś?

na razie

jeszcze oczekuje [br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 22:54_________________________________________________

Też o tym pomyślałem, żeby się dowiedzieć, co oni tam za kompy mają, ale po pańswowej placówce cudów się nie ma co spodziewać raczej :mysli:

no raczej

dlatego trzeba sie dowiedzieć :tongue4:

Opublikowano
jeszcze oczekuje

No to lipa :confused4:

Opublikowano

jak Wam furmanki chodzą po tym śniegu? Tylko mi tu się nie chwalić quattro i nie wkurzać osiek :tongue4: Mnie niestety auto niezbyt dobrze się trzyma - poniekąd przez kapcie, poniekąd przez niedociążenie tyłu - Nokiany mam na jednej osi, na drugą chyba też polecą, bo nie mam im co zarzucić.

Opublikowano
  • Autor

ja jeszcze nie jezdzilem wiec nie zabiore glosu :) a mam ultra grip 7+

Opublikowano

U mnie dzisiaj Barumki Polaris 2 dały radę (185-ki, więc spory nacisk punktowy na powierzchnie, no i kierunkowe) :good:

Trochę w większych koleinach chodziła Ada bokami, ale generalnie - nie mam powodów do narzekania.

Szczególnie jeśli chodzi o hamowanie - praktycznie stawała w miejscu od puknięcia hamulca :D

Opublikowano

ja dzisiaj też nie jeździłem :tongue4: ale w ubiegłym roku bardzo dobrze mi się śmigało po śniegu (2x góry odwiedziłem)żadnych problemów oponki to Fuldy od paru lat polecam :good:

Opublikowano

Fulda to taka typowa krata. Dobra na śnieg. Niestety te opony są głośne, ale coś za coś. Kimi - 185 a 205 to już spora różnica, także u mnie niestety albo wymiana, albo bardziej asekuracyjna jazda

Opublikowano

Fulda to taka typowa krata. Dobra na śnieg. Niestety te opony są głośne, ale coś za coś. Kimi - 185 a 205 to już spora różnica, także u mnie niestety albo wymiana, albo bardziej asekuracyjna jazda

Ale zimówki 205 ? :naughty:

A co do Fuldy - nie miałem nigdy, więc się nie wypowiadam.

Ale generalnie słyszałem pozytywne opinie.

Opublikowano

ta - nokiany 205/55/16. Ciche, dobre na wodę, miękkie w miarę - tylko qrde słaba jazda, bo i słaby bieżnik - koło 5,5 mm mi go zostało;/