Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :naughty::decayed:
  • Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ale Ty ściemniasz :disgust:

:polew:

[br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 12:31_________________________________________________

Za pół godziny do domciu !!! :dance:

I kopertki dostaliśmy :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

a w kopertach karteczki z napisem "Wesołych Świąt" :>

Opublikowano

w kopertkach wypowiedzenia za siedzenie na forum :polew:

Opublikowano

w kopertkach wypowiedzenia za siedzenie na forum :polew:

No na szczęście nie, taka mała szeleszcząca niespodzianka na Święta :naughty: :naughty: :naughty:

[br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 13:07_________________________________________________A tak w ogóle, to :hi:

Opublikowano

to ile daja w normalnych firmach ?

Opublikowano

to ile daja w normalnych firmach ?

A czemu zakładasz, że będę to wiedział? :mysli:

Że niby pracuję w normalnej firmie ? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Kimi, raczej chyba chodzilo zebys powiedzial ile dostales :D

Opublikowano

Kimi, raczej chyba chodzilo zebys powiedzial ile dostales :D

Ciiii, tajemnica :cool1:

Ale mogę powiedzieć, że na godzinkę z jakąś fajną niunią wystarczy :naughty: :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 13:26_________________________________________________

Dobra, ja spadywowywuję :decayed:

Znaczy się, spadam na kwadrat :papa:

Opublikowano
  • Autor

hmm fajna niunia w stoliczy czy fajna niunia z fabrycznego ?? :D:polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 13:29_________________________________________________0a10813979b7.jpg40a326318771.jpg9907a16095fc.jpg5534890f4c5b.jpgd28ae9f4e2c1.jpge389c46fbab9.jpg[br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 13:30_________________________________________________Ty Kimi jak to na kwadrat ?? :blink::shocked:

Opublikowano

hmm fajna niunia w stoliczy czy fajna niunia z fabrycznego ?? :D:polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 13:29_________________________________________________0a10813979b7.jpg40a326318771.jpg9907a16095fc.jpg5534890f4c5b.jpgd28ae9f4e2c1.jpge389c46fbab9.jpg[br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 13:30_________________________________________________Ty Kimi jak to na kwadrat ?? :blink::shocked:

Nie no, kurde, Seba nie rób jaj.

Z Fabrycznego to bym nawet za darmo nie ruszył :sick3:

Na kwadrat - znaczy się szefo puścił nas na chatę o 14 :naughty:

Opublikowano
  • Autor

to bylo w formie zartu ;):)

renifery sie podobaja ?? chcialbys taki zaprzeg ??

fajnie masz ja jeszcze siedze :) a pozniej jeszcze kilka godzin w aucie ;) masakra :P

Opublikowano

Fajne te "reniferu" :naughty:

Pojeździłbym....

....saniami oczywiście :wink4:

Opublikowano
  • Autor

hahahha biedne reniferu :P [br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 15:35_________________________________________________jakbys je tak saniami zajezdzil :D

Opublikowano

hahahha biedne reniferu :P [br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 15:35_________________________________________________jakbys je tak saniami zajezdzil :D

Raczej NA saniach :naughty:

Parafrazując słynny cytat z "Psów" : "Dmuchał kiedyś kolega na saniach, panie kolego? "

Opublikowano
  • Autor

hehehe no tak tak :D nie chce mi sie juz nic :P pocieszam sie tylko ze wieczorkiem moze w pokerka popukam :D

Opublikowano

mnie kręgosłup napierdziela i nic mi się nie chce robić przez tą pogodę;/ Miałem jechać po jakieś prezenty - może mi się uda wieczorem...Póki co, lecę ubierać choinkę

Opublikowano

hehehe no tak tak :D nie chce mi sie juz nic :P pocieszam sie tylko ze wieczorkiem moze w pokerka popukam :D

A jak to jest "pukać w pokera", bo tej pozycji chyba nie znam... :mysli:[br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 15:43_________________________________________________

mnie kręgosłup napierdziela i nic mi się nie chce robić przez tą pogodę;/ Miałem jechać po jakieś prezenty - może mi się uda wieczorem...Póki co, lecę ubierać choinkę

Ja też się przejadę wieczorem, chyba do Galerii, dostałem premię, to może coś kupię Szanownej Małzonce pod choinkę i wtedy też może "popukam w pokera" :D

Opublikowano
  • Autor

hahhahahaha no spoko Kimi to zeby Ci sie udalo :D

moze podsune Ci pomysl na prezent :D

mikoaja.jpgnew_1_tylko_w_intymna_pl.jpgsantas_1.jpgsantas_2.jpgsantas_3.jpgsantas_4.jpgsantas_5.jpgsantas_6.jpgsantas_7_tylko_w_intymna_pl.jpgsantas_9_back.jpg

Opublikowano

hahhahahaha no spoko Kimi to zeby Ci sie udalo :D

moze podsune Ci pomysl na prezent :D

mikoaja.jpgnew_1_tylko_w_intymna_pl.jpgsantas_1.jpgsantas_2.jpgsantas_3.jpgsantas_4.jpgsantas_5.jpgsantas_6.jpgsantas_7_tylko_w_intymna_pl.jpgsantas_9_back.jpg

Fajna Śnieżynka :naughty: