Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest tam troche tego towaru :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

http://twistys.com/models-a-z.php?nats=[br]Dopisany: 27 Grudzień 2010, 21:44_________________________________________________

Powiedziałym, taki wyselekcjonowany asortyment :naughty: :naughty: :naughty:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jest tam troche tego towaru :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

http://twistys.com/models-a-z.php?nats=

bardzo piękny serwis motoryzacyjny. jakie zawieszenie i do tego różne typy nadwozia... hoho! :naughty::wink4:

:good:

Widzę, że się rozumiemy :cool1:

[br]Dopisany: 27 Grudzień 2010, 21:50_________________________________________________

:blink:

Opublikowano

ale odruch hamowania miał! :gwizdanie:

Opublikowano

Dobra, ja zawijam do wyra, bo rano do roboty :kwasny:

Dobrej nocy :papa:

Niech się Wam przyśni Valentinka :D

Opublikowano
  • Autor

Kimi czekaj :D [br]Dopisany: 27 Grudzień 2010, 22:10_________________________________________________poczekales ??[br]Dopisany: 27 Grudzień 2010, 22:11_________________________________________________no i nie poczekal no a chcialem cos wstawic no :) mialo byc klik klik[br]Dopisany: 27 Grudzień 2010, 22:13_________________________________________________czy moze jestes jeszcze ?? :D:decayed::naughty:[br]Dopisany: 27 Grudzień 2010, 22:14_________________________________________________no co za Cycek bez kitu no ... nie to nie

i tak wkleje :P

kimi.jpg[br]Dopisany: 27 Grudzień 2010, 22:14_________________________________________________i nikogo nie ma ehhh

<a href="http://www.6sense.pl/gal/#/content/pictures8/">klik klik</a> :naughty::kox:

ale lipne sa ... ;( :embarrassed:

Opublikowano

ja jestem:)

Opublikowano
  • Autor

jeden porzadny :P

Opublikowano

w ogole patrzylem na zderzaki od s ale nie moge nigdzie znalezc zeby sobie zakupic na przod i tyl

Opublikowano
  • Autor

rozumiem ze na dzial sprzedam, zaminie lukales ?

Opublikowano

ta patrzylem tam na allegro i nic ciekawego nie widzialem znaczy przod jeszcze jest ale nie komletny albo uszkodzony[br]Dopisany: 27 Grudzień 2010, 22:30_________________________________________________na sprzedam jest jest dokladka

Opublikowano
  • Autor

hyh ciezka sprawa mozesz zawsze kupic jedna a na drugie polowac

i dac ogloszenie w dziale kupie :)

Opublikowano

narazie to ide do sadu z tymi baranami wiec musze chwile poczekac[br]Dopisany: 27 Grudzień 2010, 22:33_________________________________________________ale juz mam kupca na prawy xenon

Opublikowano
  • Autor

heheh no to elegancko :D zawsze to jakis pozytyw w #@$ #@$% sytuacji :)

Opublikowano

no jakby nie patrzeć to jakiś tam jest, no ale denerwuje mnie ten bok bo nie mogę go robić i nie wiem kiedy będę teraz mógł

Opublikowano
  • Autor

kurde pewnie koniec roku to im sie d*py nie chce ruszac tylko zamykaja stare sprawy :(

Opublikowano

to juz nie chodzi o ruszenie się tacie zrobili wycenę taką śmieszna i podnieśli ale i tak mnie to za bardzo nie satysfakcjonuje bo i tak w tych pieniądzach gdybym chcial porządnie zrobic to sie nie zmieszcze a pow ze 1gr wiecej nie dostane wiec do sadu a do mojego ma przyjsc w srode ale jak tez tak bedzie to szlo to odrazu do sadu pisze nie patyczkuje sie z nimi

Opublikowano
  • Autor

hehehe sie bujaja jak starej babie cyce :D;)[br]Dopisany: 27 Grudzień 2010, 23:04_________________________________________________no to ja tez bujam w takim razie PSZTRYK

Opublikowano

no qrde, a ja jeszcze nie spałem;p