Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina:
  • Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

DO :bry: wszystkim

Kimi widzę znowu się rozmarzył :wink4:

Siema chriss :hi:

To nie są marzenia, to PLANY :wink4:

I zamierzam je zrealizować :gwizdanie:

[br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 10:31_________________________________________________

:slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina:

To rozumiem reakcja na 380 KM w S4? :naughty: :naughty: :naughty:

A teraz pomyśl, że z tego można wykrzesać nawet 700-800 kucy :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

A teraz pomyśl, że z tego można wykrzesać nawet 700-800 kucy :kox: :kox: :kox: :kox:

To nie lepiej kupić F-16? :cool1:

Opublikowano

DO :bry: wszystkim

Kimi widzę znowu się rozmarzył :wink4:

Siema chriss :hi:

To nie są marzenia, to PLANY :wink4:

I zamierzam je zrealizować :gwizdanie:

[br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 10:31_________________________________________________

To rozumiem reakcja na 380 KM w S4? :naughty: :naughty: :naughty:

:silacz: jest kawal mocy nawet bez modzenia
Opublikowano

F-16 nie polatasz po śniegu :kox: :kox: :kox: :kox:

I na F-16 nie wyrwiesz panienki, bo niby jak? :cool1:[br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 10:37_________________________________________________

Kłysiu, tru.

Ale wiesz, co jest najlepsze?

Te 400 Nm momentu od 1800 do 4000 obrotów :naughty: :naughty: :naughty:

Popatrz na tym filmiku, jak te eSy odchodzą - jakby reszta stała w miejscu :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Aloha ewryciało :papa:

Kasia, widzę, że urlop zaczęliście z przytupem :kox: :kox: :kox:

Pozdrów dzieciaki i Miśka, jak wróci do rzeczywistości :polew: :polew: :polew:

Panton, widzę, że twardy zawodnik z Ciebie :naughty:

Ja miałem taką metodę, że jak już nie potrafiłem w 15 minut znaleźć miejsca z błędem, w którym mi się kod wysypywał, to był właśnie ten moment, że należy już się przytulić do poduchy :D

A po przebudzeniu znajdowałem błąd w 5-10 sekund. Autentycznie.

Tomek, to widzę, że Ty pracowity chłopak jesteś - studia, praca, no no. :good: :good: :good:

Madzia - jak tam Święta spędziłaś? Bo nie było Cię kilka dni :wink4:

Adzia, pączkujesz, pączkujesz? :naughty: :naughty: :naughty:

A dziękuje, udane, nie było czasu klikać :) czym innym się zajmowałam :cool1:[br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 10:38_________________________________________________

Chyba od razu lotnisko żeby te kuce ujeżdżać hehehe

Opublikowano
  • Autor

Panton dobra napisal :D dowcip z moralem naucz sie zarabiac a nie oszczedzac :D bedzie latwiej i szybciej :D[br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 10:41_________________________________________________bierz z niego przyklad on jezdzi b7 z 2008 roku toc to prawie nowka :D

Opublikowano
Opublikowano

Oj tam, oj tam.

To już bym wolał F-14 Tomcat'a :kox: :kox: :kox:

Ale już go wycofali, szkoda. To był dopiero sprzęcior, a jak startwoał z lotniskowca - bajka :rolleyes:

Opublikowano
  • Autor

pieklo :):evil: :evil: :evil:

Opublikowano

Seba, napisałem - że musze poszukać dodatkowej pracy na pół etatu :cool1: :cool1: :cool1:

Opublikowano

nie wiem ile to ma teraz a miały przyjść nowe graty żeby lepiej się odpychało

Opublikowano
  • Autor

Seba, napisałem - że musze poszukać dodatkowej pracy na pół etatu :cool1: :cool1: :cool1:

:) oj tam na pol idz po podwyzke i tyle :) trzeba robic zeby sie nie narobic a zarobic ;) hyh proste i mowie to ja huh ;):wallbash: :wallbash: :wallbash::decayed:[br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 10:45_________________________________________________

nie wiem ile to ma teraz a miały przyjść nowe graty żeby lepiej się odpychało

chyba stado murzynow jeszcze toc to jest juz raieta :D

Opublikowano

Nie no, to już jest kosmos, na takie modyfikacje to mnie nigdy nie będzie stać.

Ale ze standardowej S4 można wycisnąć na miękko 300-350 KM - FMIC, wtryski inne, oprogramowanie - no wiecie.

Tyle mi wystarczy :kox: :kox: :kox:[br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 10:46_________________________________________________

Seba, ale ja to pół etatu chcę znaleźć w innej branży, pod kątem przyszłości :cool1:

Opublikowano

Panton dobra napisal :D dowcip z moralem naucz sie zarabiac a nie oszczedzac :D bedzie latwiej i szybciej :D[br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 10:41_________________________________________________bierz z niego przyklad on jezdzi b7 z 2008 roku toc to prawie nowka :D

bez przesady..... niech nie bierze przykładu ze mnie... i auto mam z 2007 roku więc żadna nówka...

Ale kawał i morał jest :good:

Opublikowano

z samego virusa na tych gratach wyszło 1060 HP

Opublikowano
  • Autor

bez przesady..... niech nie bierze przykładu ze mnie... i auto mam z 2007 roku więc żadna nówka...

Ale kawał i morał jest :good:

cos zle luknalem :) no to i tak prawie nowka :P

Opublikowano

No ja zobaczę, pobawię się na razie w mody ADR-a, zobaczę, co z tego wyjdzie :mysli:

Tak na 130-140 kucy bym chciał go podkręcić, ale wiem, że będzie ciężko.[br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 10:49_________________________________________________Wolnossak to wolnossak.

Opublikowano

ide troche poczytac ksiazeczke :kawa: ale najpierw :palacz::decayed:[br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 10:53_________________________________________________Bart kiedy zawsze sie pojawialy info o ogolniaku :mysli:[br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 10:54_________________________________________________zimowym oczywiscie :naughty:

Opublikowano

to zależy na kiedy się ustawią ale myśle, że po nowym roku już będą zapisy