Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no to tzreba sie zapisac ale bez drzewek :tongue4: kto bedzie chetny oprocz mnie,Barta i Miskow :mysli:

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

JA !!!! :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano
:naughty: no i git spisz z Bartem w izdebce :polew: :polew:
Opublikowano

Ale ja nie napisałem, że jadę sam :cool1:[br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 11:09_________________________________________________

Będę miał z kim spać :tongue4:[br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 11:09_________________________________________________

Biorę misia !!!! :polew: :polew: :polew: :polew: Takiego pluszowego, nie Mario, żeby nie było

Opublikowano

Ale ja nie napisałem, że jadę sam :cool1:[br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 11:09_________________________________________________

Będę miał z kim spać :tongue4:[br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 11:09_________________________________________________

Biorę misia !!!! :polew: :polew: :polew: :polew: Takiego pluszowego, nie Mario, żeby nie było

Ciekawe co MArio na to :P [br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 11:13_________________________________________________mowicie o marcowym ogolnopolskim ??

Opublikowano

P1050188.jpg

ten pan jest juz zajety :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Yhy :naughty:

To do Seby było - tak, o marcowym.

Opublikowano

tak o marcowym :naughty: kiedys ktos mi powiedzial pojedziesz raz to bedzie latal na kazdy i powiem ci ze sie sprawdzilo :decayed: za***iście jest :kox:[br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 11:14_________________________________________________to jest jak wesele picie,jedzenie wszystkiego w brod :decayed: tance chulanki i sfawole i fury niektore to ja wymieklem :wink4:[br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 11:16_________________________________________________no i oczywisice ludzie tez super towarzystwo :good:[br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 11:16_________________________________________________ale sie podjaralem :polew:

Opublikowano

tak o marcowym :naughty: kiedys ktos mi powiedzial pojedziesz raz to bedzie latal na kazdy i powiem ci ze sie sprawdzilo :decayed: za***iście jest :kox:[br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 11:14_________________________________________________to jest jak wesele picie,jedzenie wszystkiego w brod :decayed: tance chulanki i sfawole i fury niektore to ja wymieklem :wink4:[br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 11:16_________________________________________________no i oczywisice ludzie tez super towarzystwo :good:[br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 11:16_________________________________________________ale sie podjaralem :polew:

:slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina:

Jadę kurna, wozem drabiniastym nawet jak będzie trzeba, ale jadę :good: :good: :good:

Opublikowano

no to szybciutko :jerk:

:polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Panton tez pomysl nad ogolniakiem :gwizdanie: czy wiecej z LDZ tym lepiej :naughty:

Opublikowano

z kutna chłoposzki jeszcze będą jechać

Opublikowano

Panton tez pomysl nad ogolniakiem :gwizdanie: czy wiecej z LDZ tym lepiej :naughty:

pomyślę.... do marca trochę czasu jest... zobaczę jak czasowo wyjdę... :mysli:

Opublikowano

Henioooo to koniecznie musi byc kto bedzie tanczyl z martwymi przediomtami :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

z bałwanami

Opublikowano

Henioooo to koniecznie musi byc kto bedzie tanczyl z martwymi przediomtami :polew: :polew: :polew: :polew:

:blink:

No i pamiętajcie o 29-tym, też trzeba pościągać chłopaków z okolicy :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Bart a powiedz mi kto to byl bo chlopaki z calej Polski maja z nia zdjecia a nikt nie kojarzy kto to jest :polew: :polew:

P1050196.jpg

Opublikowano

:blink:

No i pamiętajcie o 29-tym, też trzeba pościągać chłopaków z okolicy :naughty: :naughty: :naughty:

chłopaków ? :thumbdown: :bicz3:

Opublikowano

Bart a powiedz mi kto to byl bo chlopaki z calej Polski maja z nia zdjecia a nikt nie kojarzy kto to jest :polew: :polew:

P1050196.jpg

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Maskotka zlotu?

Opublikowano

P1050196.jpg

:polew: :polew: :polew: :polew: widze ze na bogato bylo :D