Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

czyli jak np u Chrissa 1280 minus boczne paski czyli musze przyjac ze max to 1000 czyli dwa pliki po 500 bo jednego nie przyjmuje z tym ze nie moge zrobic grafik ktora bedzie kontynuacja na obu plikach bo jak ktos bedzie mnial mniejsza rozdzialke to mu wyswietli je jeden nad drugim a to juz bedzie lipa :/

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

po odjęciu prawego paska z nikami i małego lewego marginesu pozostaje 1020px więc dwa pliczki po 510px

Opublikowano
  • Autor

a nie lewego z nikami i prawego marginesu ?? :naughty::decayed:

hehehe masz wersje Londynska forum ??? :D:polew:[br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 00:32_________________________________________________;) no czyli 2x 500 i bez kontynuacji grafiki dzizas ;)

Opublikowano

po odjęciu prawego paska z nikami i małego lewego marginesu pozostaje 1020px więc dwa pliczki po 510px

I to jest najbardziej optymalne rozwiązanie...

Opublikowano
  • Autor

nom dokladnie dobra

robie dwa pliczki po 500 :)

i co mowicie jakas dupka ?? :D

to moze kandydatury :D :D :D tylko w wersjach lezacych wiecie

zeby bylo mi latwiej wyciac bo tak musze biegac i szukac kociaka :decayed::polew: :polew: :>

Opublikowano

quwa możliwe bo sprzęt tam właśnie zakupiłem :polew:

a4a4a4.jpg

Opublikowano
  • Autor

a4a4a4.jpg

:notworthy: :notworthy: :notworthy::) piekny tutorial :) 20 pikseli mozna olacz czyli 2x 500 jakies propozycje na dupke ??

Opublikowano

a4a4a4.jpg

:notworthy: :notworthy: :notworthy::) piekny tutorial :) 20 pikseli mozna olacz czyli 2x 500 jakies propozycje na dupke ??

Może skorzystamy z naszej "bazy kociaków" :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

a4a4a4.jpg

Luk nic nie ma :P albo taka mala dupka ze nie widze :P:decayed::naughty::kox:[br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 00:46_________________________________________________heheh zdazylem :P eee dawac propozycje nie wstydz sie :P przeca Ci juz przeszlo :) w niedziele sie spikniemy i juz bedziesz w rodzinie :D [br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 00:47_________________________________________________i taki dowcip mi wlasnie wpadl

-Kochanie

-Hmm?

-Postanowilem Ci pomoc w zmywaniu garow

-Mhm

-Mozesz przestac mi robic loda, musi Ci byc Ciezko z tym i tym na raz.

:decayed::naughty::kox:

Opublikowano

Wróciłem właśnie z Jam session, ale dzisiaj jakaś lipa była, głównie przez brak saksofonisty Michała :confused4: Na otarcie łez, kupiłem sobie piwo w drodze powrotnej, a widzę, że Seba ma zielony kwadracik.... :>

Opublikowano
  • Autor

Bartku z Toba zawsze zapraszam :)

Opublikowano

a4a4a4.jpg

Luk nic nie ma :P albo taka mala dupka ze nie widze :P:decayed::naughty::kox:[br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 00:46_________________________________________________heheh zdazylem :P eee dawac propozycje nie wstydz sie :P przeca Ci juz przeszlo :) w niedziele sie spikniemy i juz bedziesz w rodzinie :D [br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 00:47_________________________________________________i taki dowcip mi wlasnie wpadl

-Kochanie

-Hmm?

-Postanowilem Ci pomoc w zmywaniu garow

-Mhm

-Mozesz przestac mi robic loda, musi Ci byc Ciezko z tym i tym na raz.

:decayed::naughty::kox:

http://www.cherrynudes.com/olga-curvy-beauty/

Opublikowano
  • Autor

ja jeszcze mam w sumie prawie cale 0,6 :P ostatni ;( ale jest :D

Opublikowano

no to za bezpieczny;D

Opublikowano
  • Autor

no to za bezpieczny;D

hehe no za bezpieczny pewnie :D

PYK

Opublikowano

już mi się nie chce dzisiaj czytać, coście naspamowali - chyba sobie mogę streścić szybko;D

Opublikowano
  • Autor

o i jeszcze mam wisnie :D w czekoladzie w woda :P przez ó :evil:[br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 01:02_________________________________________________

już mi się nie chce dzisiaj czytać, coście naspamowali - chyba sobie mogę streścić szybko;D

d*py pudelek i takie tam takze norma Bart :)

Opublikowano

Qrde....dlaczego nie kupiłem sobie więcej tych lechów :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

kurde ja tez bym sie jeszcze napil ;) bylem dzisiaj obok Ciebie ale cos tak mysle nie ma Cie dobra to nie dzwonie :) a mialem zagladanc ;)

Opublikowano

trzeba było, ale wieczorem rozstawiałem sprzęt na sali, więc raczej byś mnie nie zastał;] W każdym razie, jak nie masz opcji, to wpadaj do mnie na bibe;p Mam nadzieję, ze będzie git;]