Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

hahaha no bo wiesz :D zycie :P bylo z nami pogadac to i ze 20 by bylo :P[br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 10:15_________________________________________________zbieralem kandydatury na dupeczke w topie :)

obowiazek zdjecie lezace :P

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jeszcvze nie wydaje mnie sie ze po nowym roku cos sie ruszy :naughty:

Jedziemy, nie? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 09:59_________________________________________________

Panton, jedziesz w marcu na Ogólnopolski? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Trudno powiedzieć obecnie....będzie zdecydowanie łatwiej bliżej marca.... :mysli:

Opublikowano

Jedziemy, nie? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 09:59_________________________________________________

Panton, jedziesz w marcu na Ogólnopolski? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Trudno powiedzieć obecnie....będzie zdecydowanie łatwiej bliżej marca.... :mysli:

To już nie będzie miejscówek raczej :(

No nic, pożyjemy, zobaczymy.

Ale 2 w niedzielę się spocimy, nie? :mysli:

[br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 10:17_________________________________________________Seba, no to zaraz znajdę leżącą Anetkę :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

ale zapisac sie trzeba gdzies tak w 5 dni po ogloszeniu ze sa zapisy bo pozniej nie masz co liczyc na miejsca :gwizdanie:
Opublikowano

ale zapisac sie trzeba gdzies tak w 5 dni po ogloszeniu ze sa zapisy bo pozniej nie masz co liczyc na miejsca :gwizdanie:

ahaa.... to taki numer.... dobrze wiedzieć... :przebiegly:

Opublikowano

np. zapisy beda po nowym roku to mysle ze do konca stycznia trzeba bedzie wplacic zaliczke a do konca lutego reszte :gwizdanie:

Opublikowano

e tam, na letni byly jeszcze wiele miejsc przed samym wyjazdem

Opublikowano

Seba, a musi leżeć? :mysli: :mysli: :mysli:

Bo takie znalazłem:

anettakeys2007121108jd3.jpg

a64b0a9190ae7c4db965eb545306b6c8.jpg

Hot_03.jpg

Drugie jest :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina:

Opublikowano
  • Autor

huh 2 jest tak :slina: :slina: :slina: ze ide na balkon sie w sniegu polozyc ...

Opublikowano

Dzień do :bry: Uć!

Opublikowano

gruba dupe ma

:polew: :polew:

to samo chciałam napisać, ale znowu by mnie zbesztali że to z zazdrości piszę :decayed:

Opublikowano

jak juz mam mazyc o jakiejs lasce ze zdjecia to niech bedzie zgrabna a nie czeka na peklowanie....

Opublikowano

Dobry :hi:

sylwek juz obstawiony - strykow- jade autem :) ale nie to ze na trzezwo ;) nie nie :) wroce pozno po prostu :)

He he he Seba jak byś zaniemógł to ja będę w Głownie :naughty: chyba że ja padnę :drunk:
Opublikowano

gruba dupe ma

Sam masz grubą d*pę :disgust:

:polew:

Siema Adzia :hi:

[br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 10:40_________________________________________________

jak juz mam mazyc o jakiejs lasce ze zdjecia to niech bedzie zgrabna a nie czeka na peklowanie....

Zamilcz już. :disgust:

Anetka jest boska.

Opublikowano

gruba dupe ma

:polew: :polew:

to samo chciałam napisać, ale znowu by mnie zbesztali że to z zazdrości piszę :decayed:

a kto tam wiem.... :rolleyes:

Opublikowano

Seba, no weź się odezwij, oni wytykają Anetce jakieś wydumane niedoskonałości :no:

Opublikowano

Sebek lepiej podeślij moje wczorajsze propozycje.... :embarrassed:

Opublikowano
  • Autor

sylwek juz obstawiony - strykow- jade autem :) ale nie to ze na trzezwo ;) nie nie :) wroce pozno po prostu :)

He he he Seba jak byś zaniemógł to ja będę w Głownie :naughty: chyba że ja padnę :drunk:

ja dokladnie bratoszewice czy cos takiego ;)

Opublikowano

mi tez jej d*pa do gust nie przypadla :przebiegly:[br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 10:43_________________________________________________

ja dokladnie bratoszewice czy cos takiego ;)

Bratoszewice mam tam dzialke :decayed: