Seba_LDZ Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2011 nastepny lizus pfffffffffffff a ten swoje :polew:
Panton Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 nastepny lizus nie widzę języczka....
chriss Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 coś z innej beczki Fachowcy za oceanu... Z serii odpadająca szpachla Świeża dostawa
Kimi Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 coś z innej beczki Fachowcy za oceanu... Z serii odpadająca szpachla Świeża dostawa :blink: :blink: Niezłe. Ja się zbieram Do jutra. Pewnie znowu zaśpię
Bartas Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 ja tez zawijam, jutro najszczesliwszy dzien.... bo do poniedzialku wolne
Panton Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 coś z innej beczki Fachowcy za oceanu... Z serii odpadająca szpachla Świeża dostawa Śmieszne ale prawdziwe.... jak rok czasu szukałem auta by się lakier zgadzał na mierniku... a ile było takich, gdzie się dosłownie nigdzie nie zgadzał (dach, boki, maska, słupki....). Pod tym względem jest niezła masakra u nas... no i przebieg od "dziadka".
DeeJay_Kill Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Qrde, Krzysiu - do sprzedaży się trzymało, nie? Tata sąsiadowi klepał Peugeot'a - na tylnym błotniku było centymetr szpachli...[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 23:45_________________________________________________Pierdziele, jutro dokończę czytać rozporządzenia. Dura lex, sed lex...
Seba_LDZ Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2011 a my cyborgi musimy zapitalac jutro bedzie ciezko bo mam kurs wwa --> ldz --> zakopane huh bez spania przyda sie duzo mocy
Seba_LDZ Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2011 nie wiem na ktora zajade do lodzi zakladam ze jakos kolo 23ej a do zakopca kolo 2ej rusze :gwizdanie:
DeeJay_Kill Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 taki myk... To puść strzałkę,żeby mi nie budzić wszystkich w domu;D Chyba, że zrobimy bibę w warsztacie - pogramy na keyboardzie, ustawimy spryski igłą, wypijemy kawę i pożyczymy "szerokości";D
Seba_LDZ Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2011 hyhy no spoko jak bede w lodzi dam znac a z reszta i tak zanim wyjade to tu bede pisal co i jak
Seba_LDZ Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2011 no do 18ej mysle ze jeszcze tak bo bede w warszawie
Panton Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 To odpoczynek w Łodzi + kawa jest jak najbardziej wskazana nie wspominając o przerwie w drodze do zakopca (na której oczywiście kawa)
Seba_LDZ Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2011 To odpoczynek w Łodzi + kawa jest jak najbardziej wskazana nie wspominając o przerwie w drodze do zakopca (na której oczywiście kawa) eee bez przerwy lece chyba no moze na siku bede mial redbule kawy nie lubie z musu wypije ale nie przepadam czysci mnie po kawie
Gość SpongeBob Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 no to milego odpoczynku, ile mi zalmuje czytanie tego wszystkiego
Rekomendowane odpowiedzi