Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

powitac

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no ja jeszcze troszkę popracuję i też się zwijam ;)

No to dobrej nocki i kolorowych snów :naughty: :naughty: :naughty:

Dobranoc Państwu

:papa:

bajo :>

Opublikowano

Bartku jeśli lakier się złamał to już nie ma szan go naprawić tylko ponowne pryskanie ratuje :mysli:

Opublikowano

Kimiemu się godziny pomyliły;p

za to jutro już o 6:00 światełko zaświeci :decayed:

O, nie sądzę :wink4:

Planuję się porządnie wyspać.

powitac

Cześć, Tomaszu :papa:

No i dobranoc :D

Ja juz zawijam do wyra.

[br]Dopisany: 14 Styczeń 2011, 23:06_________________________________________________Teraz już naprawdę znikam :tongue4:

Opublikowano

DJ na pewno zostanie.... to jest porządny zawodnik. :>

ps: napisałeś odwołanie???

Opublikowano

Hej. Nie napisałem jeszcze - potrzebuję warunki ubezpieczenia, których ponoć nie mogą mi udostępnić ad hoc - mam niby pismo napisać, etc, etc... Polska;p Dodatkowo muszę pomierzyć ten znak, który mam nadzieję, jest postawiony jak był, poczekam też na wzór pisma od prawnika Tomka i dopiero złożę wsio do kupy.

Opublikowano

kuj żelazo póki gorące ... :)

...i dzwoń do nich codziennie o 8:00 rano :polew: :polew:

Opublikowano

Pani Basia źle zapamiętała film :decayed:

...Nawet we Wronkach mnie tak wcześnie nie budzili!"

Opublikowano

ale o ile się orientuję to oni od 5:00 nie pracują :decayed:

Opublikowano

A kiedy dostałeś od nich pismo ? (dokładny termin, jakiś kwitek podpisałeś dla pana listonosza ? ) :mysli:

Opublikowano

my sobie tu gadu gadu, a chińczycy sie rozmnażają :gwizdanie:

idę pod kołderkę :kox:

dobrej nocki Panowie :hi:

Opublikowano

Śpij grzecznie.... :wink4:

Opublikowano

Dobranoc, Pani Basiu :wink4:

Panton, pismo nie pamiętam, kiedy dostałem, ale oczywiście bez potwierdzenia odbioru i w dodatku listonosz władował do wujkowej skrzynki, która jest opróżniana rzadko;D Nie martw się - pamiętam o terminie. :)

Opublikowano

nooo... DJ pilnuj terminów co by Cię nie wydymali czysto formalnie... :rolleyes:[br]Dopisany: 15 Styczeń 2011, 00:39_________________________________________________DJ bawiłeś się navi w A4 (RNS-E mam na myśli...) czy jest tam możliwość podłączenia zewnętrznego komputera i wykorzystywania (chwilowego... opcja) wyświetlacza dotykowego RNS-E? coś ala złącze VGA ...

Wydaje mi się, że powinno być bo jak jest puszczany obraz np. z DVD czy innego urządzenia... (kurde nigdy się nie bawiłem RNS-E.... )

:mysli:

Opublikowano

Pozwól, że zacytuję z pewnego forum:

PIN SCART -----------PIN NAVI

5 -GND ----------- 5

9 -GND ----------- 5

13 -GND ----------- 5

7 B ----------- 8

11 G ----------- 9

15 R ----------- 10

20 Synchro ----------- 4

Przy pomocy takiej przejsciowki mozna podpiac bezposrednio (bez zadnego adaptera) kazde DVD z pelnym wyjsciem typu Scart (zwany tez Eurozlaczem)

oczywiscie na pin6 (PAL) gniazdka MFD musisz podac 12V, oraz oczywiscie jeszcze audio.

a podajac 12V na pin 7 automatycznie przelaczasz MFD w tryb video (po uprzednim aktywowaniu wejscia Video+audio w menu navi)

...Tak więc raczej jest to do zrobienia. Rozumiem, że chcesz po prostu wykorzystać wyświetlacz navi i podpiąć się ze swoim urządzeniem, tak?

Opublikowano

Dokładnie tak.... i tak jak myślałem jest możliwość eleganckiego podłączenia się pod ten wyświetlacz.... (to nawi ładnie wygląda w samochodzie a kupowanie dotykowego wyświetlacza i rezanie w plastiku jakoś mnie nie kręci...)

W sumie potrzebowałbym navi jako wyświetlacz + obsługa radia/CD (sprzętowe wzmacnianie i eleganckie podłączenie się pod audio samochodu)... reszta tego softu mnie nie interesuje włącznie z nawigacją audi, która jest jaka jest... :gwizdanie:

Opublikowano

uwierz mi, że jak masz dobrą mapę, to naprawdę daje radę. Nie twierdzę, że ma wszystkie wiejskie i polne drogi, ale jest bardzo pomocna i przede wszystkim nie wkurza kierowcy:)

Ok, trzeba lecieć spać;) Pozdrawiam

Opublikowano

Widziałem mapy Audi i może faktycznie nie były jakieś najnowsze (w sumie z 2010 więc powinny być ok) ale nie ujęły mnie swoją dokładnością (znajdowania numerów domów, wiosek małych czy poi....). Najbardziej jest denerwujące to, że system jest zamknięty i nie da się z tym za wiele zrobić... :thumbdown:

Dobrej nocki :good:

Opublikowano

PSTRYK

Halooo :papa:[br]Dopisany: 15 Styczeń 2011, 09:49_________________________________________________

Mario, jarko wysłał dzisiaj kalendarze, między innymi nasze :dance: :dance:[br]Dopisany: 15 Styczeń 2011, 10:57_________________________________________________

Na wiosnę Ada dostanie to:

MTS_KIT_A4_B5.jpg

http://www.mapet-tuning.com/sklep/audi-1828-4040-p-7561.html

Wczoraj trochę poszperałem i poczytałem o zawieszeniach MTS Technik. Ogólnie wszyscy są w miarę zadowoleni, co na produkt 4 razy tańszy od np. Eibacha jest zastanawiające. No, ale wydać 3000 PLN za zestaw Eibacha, a 750 PLN za zestaw MTS-a z dwuletnią gwarancją bez limitu kilometrów to różnica 2250 PLN :blink:

[br]Dopisany: 15 Styczeń 2011, 11:08_________________________________________________No i juz jestem na 95% pewien, że po zakupie nowych opon letnich:

http://toyotires.com/tire/pattern/proxes-t1r

maska idzie w czerń, a nad lewym reflektorem oraz na drzwiach przednich tuż nad progami pojawią się naklejeczki "TOYO TIRES" :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

No podoba mi się ten motyw zajebiaszczo :kox:

O, takie:

http://furious.e.pl/sklep/logo-67-p-978.html

Finalnie Ada z przodu będzie wyglądać tak:

6fthkm.jpg

Oczywiście na zderzak od S4 jeszcze przyjdzie pora, ale od czegoś trzeba zacząć :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

[br]Dopisany: 15 Styczeń 2011, 11:16_________________________________________________

No i felgi polakieruję na czarny macik :mysli: :mysli: :mysli:

Znacie jakiś punkt w Łodzi, który wykonuje takie usługi? Lakierowanie felg aluminiowych?

Opublikowano

dobrze musza byc informacje na aucie dla zlodziei :polew: