Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

do pracy rodacy :D

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Aloha ewryciało :papa:

Na dobry początek dnia:

1227095589Diana-20Dagota2-1.jpg

:D

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

:hi:

Siema Kato, jak tam poniedziałek się zanosi? :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 17 Styczeń 2011, 08:12_________________________________________________

Dobra, lecę do roboty :papa:

Miłego dnia wszystkim i pamietajcie - nie licząc dzisiaj, za 4 dni piątunio :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano
  • Autor

siema :)

Kimi to co porankow z valentina nie ma przesiadles sie na "cos" innego ?? :P

Opublikowano

siema :)

Kimi to co porankow z valentina nie ma przesiadles sie na "cos" innego ?? :P

Właśnie kombinuję :naughty:

Seba, jakieś kandudatury na poranną audycję? :D

Opublikowano
  • Autor

heheh ja narazie musze sie oswoic z tym ze siedze w pracy :P

wiesz takie poltora tygodnia bez naprawde dobrze robi a ze czlowiek do dobrego sie szybko przyzwyczaja :naughty::decayed:...

Opublikowano

poranek do doopy ... :sick3: :sick3:

pod kołderką tak cieplutko, a za oknem - 5 :embarrassed:

PS: Sebunio, witamy po urlopie :pociesz:

Opublikowano
  • Autor

czesc Basiu :)

:embarrassed::) bo mnie tak przytulasz :)

ja to -5 :blink::shocked: toc tu jest +5 [br]Dopisany: 17 Styczeń 2011, 08:37_________________________________________________no czyli wszystko w normie znowu siedze sam :D o 9ej odezwie sie Kimi ze jest juz w pracy :D a pozniej od czasu do czasu ktos cos napisze :D

hyhyhy home sweet home :decayed::wink4:

Opublikowano

Będąc ścisłym 9:11 :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

:D

Basia, termometr Ci się popsuł chyba :blink:

U nas w Łodzi wiosna w pełni :D

Cieplutko, przejaśnia się, generalnie jak na początek tygodnia rewelacja, szkoda tylko, że w robocie trzeba siedzieć :disgust:[br]Dopisany: 17 Styczeń 2011, 09:11_________________________________________________

Spadam na razie :papa:

Opublikowano

Ponton 20l LF8 + filtr ok 1500

Opublikowano

Ponton 20l LF8 + filtr ok 1500

Bartek bardzo dziękuję za informacje... hmm.... czyli sobie ładnie życzą kolesie (zakładając, że jest to oryginalny olej ZF LF8) :shocked:

Napiszę do nich jaki olej chcą zalać by mieć pewność, że jest to ZF Lifeguardfluid8 (ZF NUMER AA00 601 304) - Audi numer G 060162A1 / A2 / A6 ATF czyli ten sam.

W sumie dynamiczna wymiana to nie jakaś filozofia (kwestia sprzętu, który jak mówiłeś w Łodzi byłby do zdobycia)... a przy takiej ilości oleju to można wymienić statycznie... po 2000km ponownie wymienić statycznie (wchodzić coś ok 5.5l) i w sumie uzyskamy metodę dynamiczną. (stary wypłucze nowy) :>

hmmm.... pewny jesteś ceny tego oleju? z tego co ja sprawdzałem to butelka 1l wynosiła w granicach 200zł (+/- 30zł) co by przy 10l dawało kwotę 2000zł a tutaj 1litr wychodzi poniżej 100zł

:mysli:

Opublikowano

jestem pewny, a może jeszcze się coś urwie z tego :naughty:

jeśli chodzi o ZF to jestem w stanie załatwić wszystko :gwizdanie:

Opublikowano

jak to mówią.... "Bartku, bardzo cie polubiłem chłopie." :> Z tym olejem masz rację...., mam namiar na 20l za cenę 1170zl z przesyłka. A Sopa przegiął z tymi cenami... napisałem mu zapytanie odnośnie oleju jaki chce lać i jak potwierdzi to masakra jakaś... :wallbash::wallbash::wallbash::wallbash:

Ehhh... jak to mówią "Kto pyta nie błądzi." dzięki Bartek... myślę, że oleje Sopę i będę sam działał nawet statyczną metodą (3 x statyczną to mam efekt dynamicznej wymiany) :good:

Opublikowano

tylko zapytaj się o aktualną cenę :wink4:

Opublikowano

No i nadszedł czas na tuńczyka :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

no helllołłł :>

a my wszyscy dzisiaj w domku, misiek wziął wolne i nudzimy się że masakra :kox:[br]Dopisany: 17 Styczeń 2011, 11:45_________________________________________________

Kimi, ta na tym stole bilardowym ma lepszą fotę od mojej :wallbash: :wallbash: :wink4:

Opublikowano

To niech Misiek trochę się poślini :D

23364c948f4dc5f1-1.jpg

[br]Dopisany: 17 Styczeń 2011, 11:47_________________________________________________

Mario, co Ty na to, żeby teraz był "Poranek z Dianą" ? :naughty: :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 17 Styczeń 2011, 11:48_________________________________________________

Hmm, trochę mało jej fotek jest :confused4:

Poszukam innej "prezenterki" :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

tylko zapytaj się o aktualną cenę :wink4:

spoko... Bartek jak bym się za to brał to i tak bym kupował wszystko przez Twoja źródło.... :wink4:

Aktualizacja softu w skrzyni tiptronic wynosi:

Idczak 350zł :shocked::D

BURSIAK 205 zł :good:

Część serwisów przy pytanie o upgrade softu w skrzyni tiptronic nie wie o co kaman.... jeden się ze mną sprzeczał, że to jakaś bzdura i jak nie ma akcji serwisowej to nic takiego nie ma...

Porażka te całe ASO w Polsce.... to tak jakbym wchodził do spożywczego i poprosił przyprawę Wegetę a laska do mnie "Wegetę? A co to jest....... To jest taka przyprawa.... Przyprawa... pierwsze słyszę.... " :D:polew:

Opublikowano

diana_dagota_238_4_b.jpg

diana-dagota-6.jpg

:slina: :slina: :slina: