Panton Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 To niech Misiek trochę się poślini [br]Dopisany: 17 Styczeń 2011, 11:47_________________________________________________ Mario, co Ty na to, żeby teraz był "Poranek z Dianą" ? :naughty: [br]Dopisany: 17 Styczeń 2011, 11:48_________________________________________________ Hmm, trochę mało jej fotek jest Poszukam innej "prezenterki" :kox: ładna dziewczyna.... 100 razy lepsza niż ta cała Valentina...
Kimi Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Panton, no nie 100 razy, no nie przesadzaj Co Ci się w Valentinie nie podobało? :gwizdanie: Dobra, ostatnie
Panton Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Panton, no nie 100 razy, no nie przesadzaj Co Ci się w Valentinie nie podobało? :gwizdanie: po prostu cienka była.... a może to kwestia gustu a o gustach,..... wiadomo
Kimi Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Cienka? Pantonku drogi, mogę się z Tobą założyć, że gdyby chciała się z Tobą pukać, to byś ją posuwał, aż by ziemia drżała
MarianekZg Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 siemanko wszystkim :hi: oj Kimi :good: :slina:
Kimi Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 I cała teoria o gustach poszłaby się wiadomo co :polew:[br]Dopisany: 17 Styczeń 2011, 11:59_________________________________________________Siemka Mario To powyżej to było do poprzedniej odpowiedzi Pantona oczywiście [br]Dopisany: 17 Styczeń 2011, 12:00_________________________________________________Cieszę się, że Ci się podoba :good: :good:
chriss Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Porażka te całe ASO w Polsce.... to tak jakbym wchodził do spożywczego i poprosił przyprawę Wegetę a laska do mnie "Wegetę? A co to jest....... To jest taka przyprawa.... Przyprawa... pierwsze słyszę.... " zgadza sie porażka .....serwis- ASO czyli (serwis- Audi Sobie Odpuść)
Kimi Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 heheh Kimi pozamiatal Bo kurna siedzą i ględzą o olejach do skrzyni :polew: :polew: Co to jest, forum Audi A4 czy jak? :kox: [br]Dopisany: 17 Styczeń 2011, 12:03_________________________________________________Panton, ja żartowałem oczywiście
MarianekZg Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 heheh Kimi pozamiatal Bo kurna siedzą i ględzą o olejach do skrzyni :polew: :polew: Co to jest, forum Audi A4 czy jak? :kox: Kimi ale o olejach do A4 :cool1: :wink4:
Panton Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Cienka? Pantonku drogi, mogę się z Tobą założyć, że gdyby chciała się z Tobą pukać, to byś ją posuwał, aż by ziemia drżała i tu jesteś w błędzie.... :>
Kimi Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Cienka? Pantonku drogi, mogę się z Tobą założyć, że gdyby chciała się z Tobą pukać, to byś ją posuwał, aż by ziemia drżała i tu jesteś w błędzie.... :> Znaczy się by nie drżała ziemia czy co?
Panton Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Cienka? Pantonku drogi, mogę się z Tobą założyć, że gdyby chciała się z Tobą pukać, to byś ją posuwał, aż by ziemia drżała i tu jesteś w błędzie.... :> Znaczy się by nie drżała ziemia czy co? jedno i drugie nie grozi jej...
Kimi Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Panton, wiem, to są rozważania czysto teoretyczne. Ale ok, szanuję Twoje zdanie, dla mnie Valentina jest sucz nieprzeciętna :slina: Dobra, zjadłem, czas się zbierać, bo mi krążą za plecami jak sępy, normalnie czuję, jak się gotują jak widzą otwartą zakładkę z forum :thumbdown: Na razie
Seba_LDZ Opublikowano 17 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2011 Panton, wiem, to są rozważania czysto teoretyczne. Ale ok, szanuję Twoje zdanie, dla mnie Valentina jest sucz nieprzeciętna :slina: Dobra, zjadłem, czas się zbierać, bo mi krążą za plecami jak sępy, normalnie czuję, jak się gotują jak widzą otwartą zakładkę z forum :thumbdown: Na razie :decayed: Kimi troche jak w gettcie tam masz nie strzelaja taki plus
Magdalenah Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 tylko zapytaj się o aktualną cenę spoko... Bartek jak bym się za to brał to i tak bym kupował wszystko przez Twoja źródło.... Aktualizacja softu w skrzyni tiptronic wynosi: Idczak 350zł BURSIAK 205 zł Część serwisów przy pytanie o upgrade softu w skrzyni tiptronic nie wie o co kaman.... jeden się ze mną sprzeczał, że to jakaś bzdura i jak nie ma akcji serwisowej to nic takiego nie ma... Porażka te całe ASO w Polsce.... to tak jakbym wchodził do spożywczego i poprosił przyprawę Wegetę a laska do mnie "Wegetę? A co to jest....... To jest taka przyprawa.... Przyprawa... pierwsze słyszę.... " Polecam Serwis SS Sopa. Fachowo i wszyscy ze skrzyniami automatycznymi tam się udają.
Rekomendowane odpowiedzi