Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmmm a czemu w lapku ?? czemu od tej strony a nie od rutera ???

bo chciałem podłączyć się pod sieć ale wbudowana karta ma słaby sygnał i lubi rwać połączenie[br]Dopisany: 20 Styczeń 2011, 14:33_________________________________________________

bo do sąsiada routera nie ma dostępu :D

:D :D :D
  • Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

bo chciałem podłączyć się pod sieć ale wbudowana karta ma słaby sygnał i lubi rwać połączenie

a może wina nie jest karty w laptopie tylko sieci WLAN? możesz napisać coś więcej na ten temat (jaki masz router, jak podpięty, jak skonfigurowany... jakie odległości od routera)... bo wiesz... ostatni stłukła mi się szklana kula :D

Opublikowano

vin nie da rady ale nr. skrzynki jest taki: AUZ2Z3A1773947

Audi GAMMA CC - nie mam tego w bazie... nie pomogę :kwasny:

:blink: to jest Concert II by Grunding

Opublikowano

powiem tak jeden laptop śmiga nawet spoko a drugi ma problem z zasięgiem więc myśle że wina karty w laptopie :mysli: a dostępu do routera nie mam :wink4:

Opublikowano

vin nie da rady ale nr. skrzynki jest taki: AUZ2Z3A1773947

Audi GAMMA CC - nie mam tego w bazie... nie pomogę :kwasny:

:blink: to jest Concert II by Grunding

zgadzam się :good:

http://www.codedradio.info/?i=bn&st=AUZ2Z3

Opublikowano

Audi R8 zawsze mi się podobało, ma "coś" w sobie, nie uważacie? :gwizdanie:

zb2d6429.jpg

Opublikowano

powiem tak jeden laptop śmiga nawet spoko a drugi ma problem z zasięgiem więc myśle że wina karty w laptopie :mysli: a dostępu do routera nie mam :wink4:

to najpierw zrób aktualizację sterowników tej karty WiFi w laptopie (przeinstalowanie, możesz sprawdzić starsze/nowsze wersje sterowników) i jak nie pomoże to dopiero biegnij do sklepu po nową kartę.... :wink4:

Opublikowano

Tak, zdecydowanie R8 to piękne auto :gwizdanie:

4725_191826465653_761890653_7089656_135074_n.jpg

[br]Dopisany: 20 Styczeń 2011, 14:51_________________________________________________...i w środku też fajne :kox:

4001611459_b59f8e3f52_o.jpg

Opublikowano

Jak szefa nie ma to Kimi harcuje.... :gwizdanie:

Opublikowano

to najpierw zrób aktualizację sterowników tej karty WiFi w laptopie (przeinstalowanie, możesz sprawdzić starsze/nowsze wersje sterowników) i jak nie pomoże to dopiero biegnij do sklepu po nową kartę.... :wink4:

to tak muszę zrobić,chociaż słyszałem że z reguły karty w lapkach są słabsze niż te zewnętrzne z antenką :mysli:
Opublikowano

Skąd ten pomysł? :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Styczeń 2011, 14:54_________________________________________________O zobaczcie, a taką sobie założę atrapę, od RS4:

IMG_1651.jpg

:D

Opublikowano

to tak muszę zrobić,chociaż słyszałem że z reguły karty w lapkach są słabsze niż te zewnętrzne z antenką :mysli:

od tego TP-Linka co chcesz kupić to na pewno nie :rolleyes:

Opublikowano

Kurczę, no jest coś w tym znaczku S4 :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4:

Silver21b.jpg

Opublikowano

Skąd ten pomysł? :gwizdanie:

ze statystyk forum? :cool1:

Opublikowano

Skąd ten pomysł? :gwizdanie:

ze statystyk forum? :cool1:

Oj tam oj tam, kto wierzy statystykom :decayed: :decayed: :decayed:

Zobacz lepiej to :

0qlL4.jpg

Opublikowano
  • Autor

eee przed ostatnie lepsze

hyhyhy no ta nie wpadlem na to ze ktos moze krasc necik :P sasiadowi :D [br]Dopisany: 20 Styczeń 2011, 15:07_________________________________________________powinienes to ladnie rozegrac pojsc do sasiada powiedziec mu ze ma niezabezpieczona siec ladnie mu zabezpieczyc i tyle :) pozbylbys sie calej reszty okolicy ktora siedzi na jego laczu :D:polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

eee przed ostatnie lepsze

hyhyhy no ta nie wpadlem na to ze ktos moze krasc necik :P sasiadowi :D [br]Dopisany: 20 Styczeń 2011, 15:07_________________________________________________powinienes to ladnie rozegrac pojsc do sasiada powiedziec mu ze ma niezabezpieczona siec ladnie mu zabezpieczyc i tyle :) pozbylbys sie calej reszty okolicy ktora siedzi na jego laczu :D:polew: :polew: :polew: :polew:

oj tam oj tam w mojej okolicy jest parę sieci publicznych nie zabezpieczonych np wydział geografii ma ale musiał bym antenę kierunkową na dachu ustawić :tongue4:
Opublikowano

boszszszsz....... :facepalm:

NTC%20%20Audi%20A4%20front%20bumper%20X-Treme-DESIGN.jpg

:blink::polew::kox::polew: :polew:

Opublikowano

ale z tym sąsiadem to pomysł dobry :good:

Opublikowano

Ja tak kiedyś miałem necik na urlopie :D

W ośrodku obok mieli nie zabezpieczoną sieć i jak usiadłem blisko okna, to od biedy mogłem coś tam skorzystać :D