Opublikowano 22 Stycznia 201115 l I nie zapominaj o tyle... wiadomo, że najpierw można zrobić przód a później kaski odłożyć i wykonać upgrade tyłu.... tyło jest bardzo ważny z tego co pisali.
Opublikowano 22 Stycznia 201115 l Autor wszystko pieknie ladnie i fajnie wygladaja takie hamulce ale niestety przy duzym kole a nie przy 15 -16 :/
Opublikowano 22 Stycznia 201115 l nom to fakt czyli optymalna 17 Qrde, no to będę musiał z tymi hamulcami poczekać, aż zmienię felgi Ehh, chyba na bank trzeba będzie jakiś skok zrobić. Pisze się ktoś na napad na bank?
Opublikowano 22 Stycznia 201115 l Autor heheh na mnei zawsze mozesz liczyc mam juz jakies doswiadczenia
Opublikowano 22 Stycznia 201115 l Siemka wszystkim :hi: wszystko pieknie ladnie i fajnie wygladaja takie hamulce ale niestety przy duzym kole a nie przy 15 -16 :/ przed wyjazdem do zakopca myślałem o większych hamulcach bo skończyły mi się klocki i tarcze ( oczywiście myślałem o 320 mm ) niestety moje felgi 16" nie podchodzą pod ten zacisk (kolega devastation przysyłał mi sam zacisk do przymiarki) więc pozostaje założyć felgi 17" niestety Piszę niestety bo robią się dodatkowe koszta - komp. hamulców + felgi :gwizdanie: ale faktycznie z tego co piszą ludkowie na formu to jest zajebioza różnica między serią a upgradem :good:
Opublikowano 22 Stycznia 201115 l wszystko pieknie ladnie i fajnie wygladaja takie hamulce ale niestety przy duzym kole a nie przy 15 -16 :/ 16' alu z ET 42 i ET45 wchodzą.... o stalówkach można zapomnieć
Opublikowano 22 Stycznia 201115 l takie 16' alu wchodzą spokojnie (sprawdzone zostały) http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=29591.1335 devastation nie miał doświadczenia w tej materii więc myślę, że nie jest tak źle jak 16' alu wchodzi.. [br]Dopisany: 22 Styczeń 2011, 19:48_________________________________________________ pomyślcie jeszcze nad składanymi tarczami tarcze jak tarcze.... bardziej zaciski składane by się przydały bo to przez nie nie wchodzą mniejsze felgi :gwizdanie:
Opublikowano 22 Stycznia 201115 l ja przymierzałem do swoich 16" i niestety lekko przycierało chyba, że źle przymierzyłem ale raczej chyba nie Dobra Pany spadam do kina na "Och Karol"
Opublikowano 22 Stycznia 201115 l jak już dłubać to na grubo i odpowiednia felga do tego coś w tym jest.. chociaż ten zestaw i tak jest optymalny biorąc pod uwagę że 16' alu wchodzą.... [br]Dopisany: 22 Styczeń 2011, 19:59_________________________________________________ ja przymierzałem do swoich 16" i niestety lekko przycierało chyba, że źle przymierzyłem ale raczej chyba nie Dobra Pany spadam do kina na "Och Karol" nie szkoda czasu na to....
Opublikowano 22 Stycznia 201115 l nie, nie szkoda, podobno jest super , zresztą bardzo lubimy chodzić do kina na polskie produkcje [br]Dopisany: 22 Styczeń 2011, 20:09_________________________________________________ bartus 1605, a może też zrobimy taką imprezkę 29 w Bazyliszku :kox: :kox:?