Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

rem1k podjedziesz dziś na spocik ????

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jak tam zdrowko Basiulka :decayed: [br]

a w porządku :good: w piatek znowu widziałam fasolkę (znaczy się pomarańczkę już prawie) :kox:

jest duże i ruchliwe jak na swój 'wiek' :decayed: płeć jeszcze nieznana :)

plec nie wazna wazne zeby zdrowe bylo :decayed: jak bedzie chlopiec daj mu na imie Tomek :naughty:
Opublikowano

a w porządku :good: w piatek znowu widziałam fasolkę (znaczy się pomarańczkę już prawie) :kox:

plec nie wazna wazne zeby zdrowe bylo :decayed: jak bedzie chlopiec daj mu na imie Tomek :naughty:

:decayed:

Opublikowano

ewentualnie Mariusz :wink4:

Opublikowano

jeszcze czas na wybór imienia :kox:

Opublikowano

ewentualnie Mariusz :wink4:

[/quoteto zrob Basia tak pierwsze Tomek,Mariusz,Rafał,Bartek Claudio Lopez II :polew:

Opublikowano

albo Stanley Junior :polew: :polew:

Opublikowano

rem1k podjedziesz dziś na spocik ????

postaram się. choć muszę się jeszcze przespać bo padam.

Opublikowano

Jakby Ci się dziewczynka urodziła, to ochrzcij Laura;) Wiem, że nudny z tym imieniem jestem, ale co ja zrobię, że mi się tak podoba... :wink4:

Opublikowano

czas sie szykować do powrotu :tongue4:

si ju sun :wink4:

Opublikowano

a ja? ;( ;( ;(

Ktoś musi pracować, żeby bawić mógł się ktoś. :wink4:[br]Dopisany: 23 Styczeń 2011, 14:57_________________________________________________

czas sie szykować do powrotu :tongue4:

si ju sun :wink4:

szerokości !! :tongue4:[br]Dopisany: 23 Styczeń 2011, 15:01_________________________________________________

co do tarcz i zacisków.

ja mam mod zrobiony na przód, jak pewnie widzieliście. jeżdże na 17stkach a nie na 16stach. nie wiem więc jak by to śmigało na 16stkach - czy wogóle wchodzą i czy się mieszczą.

jeśli chodzi o dobór felg pod moda dużo w temacie robiłem. dochodziło do tego że musiałem komplet felg kupionych nowych odstawić bo mi się nie mieściły. generalnie w ciągu 2 lat przerobiłem/przerabiam u siebie 5 kompletów felg + opon. w większości przypadków kluczowe jest ET. ale UWAGA bardzo przestrzegam. ET które często tutaj pada pasuje TYLKO w przypadku felg ORI. spotkałem się u mnie dwa razy z tym przypadkiem że jak jest felga nie ori to nie trzyma rozmiarów. na prawdę w tym temacie sporo przerobiłem na własnej skórze. dla przykładu felga 17x42x7,5 ORI wchodzi mi "na styk" - na prawdę z małym marginesem względem zacisków. jak ktoś się przyjrzy to widać. natomiast to samo 17x42x7,5 w feldze nie ori - to co jest sprzedawane na allegro głównie - już nie włazi. pic polega na tym że chińskie nie ori nie trzymają tak bardzo rozmiarówki i kilkanaście mm robi wielką różnicę. bardzo więc przestrzegam.

[br]Dopisany: 23 Styczeń 2011, 14:16_________________________________________________do tego w temacie jeszcze wchodzi wyżłobienie felgi. czyli wartość która jest wogóle raczej nie podawana. chińskie nie ori niestety wogóle na to nie uważają, więc ja miałem raz tak że wyżłobieniem uderzałem o zacisk. w felgach ori wyżłobienie trzyma standard.

zgadza się rem1k... generalnie chodzi o ET, który przy naszych hamulcach (tak naprawdę zaciskach) ET powinno być 45...(42 to już jest styk na maxa) przy stalówkach 16' można zapomnieć - sam zakładałem do swojego i niby wszystko jest OK tylko zacisk "wygląda" przez felgę i koła nie można obrócić... :kox: są magicy, którzy zakładają dystanse, którymi zwiększają ET i odsuwając w ten sposób felgę od piasty - wtedy zacisk się mieści... :mysli: powstaje pytanie co z piastami ponieważ siła zostaje rozłożona inaczej i myślę,·że łożyska mogą dostać po tyłeczku... :gwizdanie:

A co do chińszczyzny pomijając fakt, że felgi są jak plastelina to tak jak rem1k wspomniał - wymiarów to oni nie trzymają.... :thumbdown:

Opublikowano

szerokości, przyczepności dla Ciebie... bajo :polew: :polew:

Stanisław, kierowca tira - Kabaret Smile

Opublikowano

:decayed:

A co do imienia Basieńko to

facet - Ignacy :good:

kobietka - Zosia :good:

nie wspominając o tym, że Łukasz to przepiękne imię.. :wink4:

Opublikowano

a co tak Igancy ? :mysli:

kojarzy mi sie z byłym sąsiadem psychopatą :blink: odpada :no:

Opublikowano

dobre :D:polew::nabijasie: [br]Dopisany: 23 Styczeń 2011, 15:22_________________________________________________

to ciekawych masz sąsiadów :wink4:

Opublikowano

dobre :D:polew::nabijasie: [br]Dopisany: 23 Styczeń 2011, 15:22_________________________________________________

miałam :tongue4: teraz są okey :D

Opublikowano

miałam :tongue4: teraz są okey :D

a jak mają na imię ? :wink4:

Opublikowano

witam, wreszcie zjechałem z warszawy, wracam a pod domem stoi moje cacko i juz nie poobijane:D az milo popatrzec. Ramke z przodu juz zalozylem a z tylna jest lipa tak chcialem ja zalozyc ze w piz*u ja polamalem:D bo jak z jednej strony docisnalem to z drugiej sie odczepialo

Opublikowano

to bierz ją na spota... będziecie razem z Kimim kleić.. :tongue4:

Opublikowano

Mam prośbę - niech ktoś weźmie aparat na spota, bo trzeba będzie jednak pod ten znak podjechać...;]