Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

slyszeliscie kiedys o tym ze jak pada zawiecha w A4 to paruje tylnia szyba,albo wycieraczki wolniej chodza :blink::mysli:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

loooool slyszalem ze jak pada zarowka w swiatlach to nie widac nic w nocy

Opublikowano

loooool slyszalem ze jak pada zarowka w swiatlach to nie widac nic w nocy

to ktos ci pier**l chcial nawciskac :kox:
Opublikowano

Jak tam, co tam?

u mnie super :good: ale u ciebie chyba kiszka :confused4: młoda znowu zachorzała :disgust::thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

Dzisiaj trochę lepiej już, ale nadal ma bardzo brzydki ten kaszel

Opublikowano

kimi ty jako fachura w wielu tematach zapewne będziesz wiedział odpowiedź na moje pytanie :naughty: :naughty: :naughty:

czy będzie jeszcze mróz i śnieg w najbliższym czasie :mysli: :mysli: :mysli:

Opublikowano

u ktos chce letnie zalozyc :polew:

Opublikowano

wiesz :wink4: nowe oponki letnie :gwizdanie: te sprawy :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Marzec 2011, 10:06_________________________________________________

u ktos chce letnie zalozyc :polew:

ooooooo patrzcie ten co by już nie założył :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :wink4: :wink4: :wink4: :wink4:

Opublikowano

ja juz chcialem wczoraj ale aska mowila ze dzis bedzie padal snieg....i jak tu wierzyc kobiecie

Opublikowano

czekamy na wypowiedź "Wyroczni - Kimiego" :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :wink4: :wink4: :wink4:

Opublikowano

czekamy na wypowiedź "Wyroczni - Kimiego" :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :wink4: :wink4: :wink4:

Yyyyy.... wybaczcie, ale chyba pomyliliście mnie z kimś innym :blink: :blink: :blink:

http://pogoda.gazeta.pl/pogoda/0,0.html#10-48_1000008

:cool1: :cool1: :cool1:

Opublikowano

generalnie pogoda nie będzie zła :wink4: ale na letnie chyba jeszcze troszkę za wcześnie :confused4:

Opublikowano

generalnie pogoda nie będzie zła :wink4: ale na letnie chyba jeszcze troszkę za wcześnie :confused4:

Nie no, na pewno za wcześnie.

Mario, pamiętaj jeszcze o BT - tam to chyba bez zimówek nie powalczymy za bardzo :decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 05 Marzec 2011, 10:28_________________________________________________

Dobra, ja na razie się oddalam, sobota przede mną, czyli Marysiowanie :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Miłego dnia :papa:

Opublikowano

pochłonęły mnie poślizgi w ściągnięciu auta... no a ostatnie dni papierologia... powiem tak wydział komunikacji w Łodzi znowu zawalony ludźmi, załatwić coś w jeden dzień to masakra... :thumbdown: musiałem użyć innych środków by przez jeden dzień zarejestrować :embarrassed:

PS: bez klubowych ramek nie można się pojawiać :decayed: (wczoraj zamówiłem będą po 12stym) :rolleyes:

ja tam się pojawiłam z samą naklejką na początek ;)[br]Dopisany: 05 Marzec 2011, 10:40_________________________________________________ :bry: w piękny dzionek :)

Opublikowano

Siemanko Madzia :hi:

Opublikowano

Jak tam, co tam?

u mnie super :good: ale u ciebie chyba kiszka :confused4: młoda znowu zachorzała :disgust::thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

Dzisiaj trochę lepiej już, ale nadal ma bardzo brzydki ten kaszel

Inhalacje i do przodu oklepywać aż dziadostwo zejdzie. Pozdrówka[br]Dopisany: 05 Marzec 2011, 10:42_________________________________________________

Siemanko Madzia :hi:

siemanko, i co? wdziewasz letniaki ? hihihihi słoneczko świeci i kusiii, kusiii

Opublikowano
:embarrassed: nnnooooooooooooooooo BARDZO kusi :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:
Opublikowano

:embarrassed: nnnooooooooooooooooo BARDZO kusi :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

a ty masz drugie fele ? jak masz to koło poludnia mozna śmigać ;) póki minus nie wlezie a dzis fajny dzień, gdzieś by sie pojechalo

Opublikowano

:hi:

śniadam i lece podłubać przy bolidzie :P

Opublikowano

:hi:

śniadam i lece podłubać przy bolidzie :P

pogoda sprzyja... :good:

Opublikowano

:siema:

aleeeeeeeee wioooooooooosna :kox: