klysek Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 slyszeliscie kiedys o tym ze jak pada zawiecha w A4 to paruje tylnia szyba,albo wycieraczki wolniej chodza
Bartas Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 loooool slyszalem ze jak pada zarowka w swiatlach to nie widac nic w nocy
klysek Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 loooool slyszalem ze jak pada zarowka w swiatlach to nie widac nic w nocy to ktos ci pier**l chcial nawciskac
Kimi Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Jak tam, co tam? u mnie super ale u ciebie chyba kiszka młoda znowu zachorzała :thumbdown: Dzisiaj trochę lepiej już, ale nadal ma bardzo brzydki ten kaszel
MarianekZg Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 kimi ty jako fachura w wielu tematach zapewne będziesz wiedział odpowiedź na moje pytanie :naughty: czy będzie jeszcze mróz i śnieg w najbliższym czasie :mysli:
MarianekZg Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 wiesz nowe oponki letnie :gwizdanie: te sprawy :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Marzec 2011, 10:06_________________________________________________ u ktos chce letnie zalozyc ooooooo patrzcie ten co by już nie założył :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :wink4: :wink4:
Bartas Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 ja juz chcialem wczoraj ale aska mowila ze dzis bedzie padal snieg....i jak tu wierzyc kobiecie
MarianekZg Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 czekamy na wypowiedź "Wyroczni - Kimiego" :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :wink4:
Kimi Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 czekamy na wypowiedź "Wyroczni - Kimiego" :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :wink4: Yyyyy.... wybaczcie, ale chyba pomyliliście mnie z kimś innym :blink: http://pogoda.gazeta.pl/pogoda/0,0.html#10-48_1000008 :cool1:
MarianekZg Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 generalnie pogoda nie będzie zła ale na letnie chyba jeszcze troszkę za wcześnie
Kimi Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 generalnie pogoda nie będzie zła ale na letnie chyba jeszcze troszkę za wcześnie Nie no, na pewno za wcześnie. Mario, pamiętaj jeszcze o BT - tam to chyba bez zimówek nie powalczymy za bardzo :decayed: [br]Dopisany: 05 Marzec 2011, 10:28_________________________________________________ Dobra, ja na razie się oddalam, sobota przede mną, czyli Marysiowanie :wallbash: :wallbash: Miłego dnia
Magdalenah Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 pochłonęły mnie poślizgi w ściągnięciu auta... no a ostatnie dni papierologia... powiem tak wydział komunikacji w Łodzi znowu zawalony ludźmi, załatwić coś w jeden dzień to masakra... musiałem użyć innych środków by przez jeden dzień zarejestrować PS: bez klubowych ramek nie można się pojawiać (wczoraj zamówiłem będą po 12stym) ja tam się pojawiłam z samą naklejką na początek [br]Dopisany: 05 Marzec 2011, 10:40_________________________________________________ w piękny dzionek
Magdalenah Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Jak tam, co tam? u mnie super ale u ciebie chyba kiszka młoda znowu zachorzała :thumbdown: Dzisiaj trochę lepiej już, ale nadal ma bardzo brzydki ten kaszel Inhalacje i do przodu oklepywać aż dziadostwo zejdzie. Pozdrówka[br]Dopisany: 05 Marzec 2011, 10:42_________________________________________________ Siemanko Madzia siemanko, i co? wdziewasz letniaki ? hihihihi słoneczko świeci i kusiii, kusiii
MarianekZg Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 nnnooooooooooooooooo BARDZO kusi :kox: :kox: :kox:
Magdalenah Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 nnnooooooooooooooooo BARDZO kusi :kox: :kox: :kox: a ty masz drugie fele ? jak masz to koło poludnia mozna śmigać póki minus nie wlezie a dzis fajny dzień, gdzieś by sie pojechalo
Panton Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 śniadam i lece podłubać przy bolidzie pogoda sprzyja...
Rekomendowane odpowiedzi