Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze 11 stron i dobijamy do 2000 :D

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

no bo Vag kasuje te pliki co 5s chyba :naughty:[br]Dopisany: 06 Marzec 2011, 11:16_________________________________________________a co do kabla to ja kupiłem od viakena i jestem zadowolony :)

mhm no spoko :)

[br]Dopisany: 06 Marzec 2011, 11:22_________________________________________________

Jeszcze 11 stron i dobijamy do 2000 :D

no mysle ze poniedzialek wtorek i bedzie :D

Opublikowano

no bo Vag kasuje te pliki co 5s chyba :naughty:[br]Dopisany: 06 Marzec 2011, 11:16_________________________________________________a co do kabla to ja kupiłem od viakena i jestem zadowolony :)

przy swoim autko to nie dziwne, że jesteś zadowolony.... :wink4: a możesz zabrać ten kabelek z lapkiem na spota :cool1:

A tak w ogóle to witam wszystkich z brzuchami mniejszymi i większymi. :hi::decayed:

Opublikowano

Wita ten z mniejszym brzuchem :D

Ale za to jakim wyrzeźbionym :D

Opublikowano
  • Autor

wezme dzisiaj apart moze sobie sesje zrobie :P bo w sumie to nie robilem sobie zdjec swojej furki :P

a dzisiaj pewnie bedzie widno jeszcze hmmmm chyba :) a moze i nie :P ale i tak wezme[br]Dopisany: 06 Marzec 2011, 11:52_________________________________________________

przy swoim autko to nie dziwne, że jesteś zadowolony.... :wink4: a możesz zabrać ten kabelek z lapkiem na spota :cool1:

A tak w ogóle to witam wszystkich z brzuchami mniejszymi i większymi. :hi::decayed:

Seba ma troche dalej na spota niz my :P

Opublikowano

Siemanko wszystkim :hi:

czekaliśmy :gwizdanie: ale niestety nikt nie skorzystał z zaproszenia :confused4: tańce były do 3.00 :> :wink4:

DJ bierz grilla :wink4:

BTW mam mały problemik z hamulcami ;( potrzebuję pomocy/porady

Opublikowano

Siemanko wszystkim :hi:

czekaliśmy :gwizdanie: ale niestety nikt nie skorzystał z zaproszenia :confused4: tańce były do 3.00 :> :wink4:

DJ bierz grilla :wink4:

BTW mam mały problemik z hamulcami ;( potrzebuję pomocy/porady

:hi:

A co się wydarzyło?

[br]Dopisany: 06 Marzec 2011, 12:03_________________________________________________Najlepiej to na irca wbij, będzie łatwiej :D

Opublikowano

kimiaszku pogadamy na spociku :wink4:

Opublikowano

się sprawdzi na spocie;D Ja biorę grilla, Wy bierzecie, co macie;] BTW - moze by tak trochę wcześniej się spotkać...17.00? 17.30?

Opublikowano

ide na irca :wink4:

Opublikowano

kimiaszku pogadamy na spociku :wink4:

:good: :good: :good:

[br]Dopisany: 06 Marzec 2011, 12:05_________________________________________________

ide na irca :wink4:

:good: :good: :good: :good:

Opublikowano
  • Autor

się sprawdzi na spocie;D Ja biorę grilla, Wy bierzecie, co macie;] BTW - moze by tak trochę wcześniej się spotkać...17.00? 17.30?

mi pasuje :)

Opublikowano

Dobra, to kto może, to na 17

A reszta niech dobija w miarę możliwości, tak?

To co - robimy tego grilla? Bo nie wiem, czy mam coś przywieźć :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Dobra, to kto może, to na 17

A reszta niech dobija w miarę możliwości, tak?

To co - robimy tego grilla? Bo nie wiem, czy mam coś przywieźć :naughty: :naughty: :naughty:

spoko moze byc to dzisiaj kilka godzin bedzie :P heheheh ciekawe czy wytrzymaamy bo mimo ze jest slone to cieplo nie jest :P:D

nie mam zadnej padliny :/

Opublikowano

To się ciepło ubierzcie :D

Opublikowano

real czynny;] Nie ukrywam, że chyba się tam przejdę po karkówkę, bo jakoś mnie chęć naszła;D Będzie spot a'a Makłowicz :polew: Weźta sobie jakieś krzesła, bo mi dla wszystkich nie styknie;p

Opublikowano

Ja usiądę sobie na masce :D

Dobra, to się wejdzie do REAL-a i kupi, co trzeba

Opublikowano
  • Autor

real czynny;] Nie ukrywam, że chyba się tam przejdę po karkówkę, bo jakoś mnie chęć naszła;D Będzie spot a'a Makłowicz :polew: Weźta sobie jakieś krzesła, bo mi dla wszystkich nie styknie;p

hyhyhhy trzeba bedzie opstrykac to wszystko gril siedzenia parking real i sypiacy z nieba snieg hahahahahah jaki surrealizm :D

Opublikowano

Ale nikt tego jeszcze nie robił :D

Będziemy pionierami :D

Opublikowano
  • Autor

nooooo hehe :polew: :polew: :polew: