Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

albo jakiegoś USB by pena podłączyć :naughty:

no ale to musi byc jakis przetwornik dzwieku ktory odczyta mp3 a sam concert 2 nie da rady chyba tego zrobic :mysli:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja się na przetwornikach nie znam ale temat jest ciekawy i stawia wyzwanie DJ-owi :naughty:

a my liczymy na niego :gwizdanie:[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2011, 00:18_________________________________________________ewentualnie coś podobnego wyrezać http://allegro.pl/cyfrowa-zmieniarka-usb-vw-audi-skoda-mp3-jakosc-cd-i1550262871.html

Opublikowano
  • Autor

hmm no pewnie to az tak skomplikowane byc nie musi bo to to jak na moj gust bubel jakis wart 30 zl nie 300 :)

potrzebaby dostac sie do wejsca audio w radiu i wyjsc jackiem z odtwarzacza jakos do radia heh to tak na logike :)

Opublikowano

też tak mnie się wydaje ze jak ktoś w tym siedzi to moze takie pudełeczko wyrezac bez problemu :cool1:

no a nasz DJ jest w tych sprawach :good:

Opublikowano
  • Autor

no no mysle ze temat do zglebienia bo w sumie mam jakis stary odtwarzacz mp3 ktory moglbym zaadaptowac do auta :)[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2011, 00:43_________________________________________________nie spac zwiedzac :)[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2011, 01:19_________________________________________________nie no nie mowcie ze sam tu bede siedzial :)

Opublikowano

ja jeszcze na chwilę wpadłem i tak czytam, coście wymyślili;p Temat jest do obczajenia, ale: albo robi się na jacka taką machinę, że jak podpinamy, to cokolwiek by nie grało (radio, cd) jest automatycznie odpinane i leci nam mp3 z playera z zachowaniem możliwości regulacji dźwięku, albo opcja nr 2 full madafaka wygodny emulator, który niestety trzeba kupić i kosztuje sporo. To, co wkleiliście powyżej, niestety nie takim prostym kawałkiem płytki - sama elektronika nie stanowi problemu, ale program, który "gada z radiem" to już wyzwanie;p Jeden koleś na elektrodzie robił coś podobnego, więc jakby była możliwość sterowania playera z radia i jego interpretacji jako zewnętrzna zmieniarka, byłoby bardzo miło;] Postaram się wykminić coś w temacie.

Opublikowano
  • Autor

hyh a mnie tam by usytysfakcjonowala sama mozliwosc zapiecia odtwarzacza :D i tyle :P wiadomo fajnie jakby sie dalo sterowac z poziomu radia

ale obczajanie playlisty w odtwarzaczu jak dla mnie super sprawa :D takze nie jestem wymagajacy :) wazne zeby dzialalo :):D:P

Opublikowano

jak tak, to powinno pójść na drodze analogowej bez większych problemów;] Lecę w kimono :hi:

Opublikowano
  • Autor

no spoko chetnie mozemy u mnie przetestowac :) nie wiem jak z jakoscia dzwieku przez jacka ale moze ... :)[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2011, 02:18_________________________________________________spokojnej nocki Bartku :)[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2011, 02:18_________________________________________________Komentator meczu piłki nożnej w radio:

- Rodriguez podbiega do bramki... Uderza! Znów uderza! I znów! I jeszcze raz! No... Takiego wpierdolu to bramkarz już dawno nie dostał...

:polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2011, 02:19_________________________________________________no dobra czyli juz zostalem sam bankowo :D bo znajac zycie Panton czyli nasz Ćma zaraz po mnie :D odrabia caly tydzien :D

tak czy siak :D postaram sie skrecic kamerke na nastepy tydzien Luk :D pucuj auto :D w sobote mysle sie cos nakreci

jak pogoda pozowli :D ::D :D juz sie doczekac nie moge :P:D :D :D

Opublikowano

Ohayoo :hi: :hi: :hi:

Ooo, takie podłączenie analogowe odtwarzacza mp3 do radia to byłby kox :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

ale mam lenia... wstalem niedawno :gwizdanie:

Opublikowano
:wink4:
Opublikowano
  • Autor

hyhyhyh no to i ja wlasnie wstalem :P [br]Dopisany: 17 Kwiecień 2011, 11:25_________________________________________________ :hi: :hi: :hi:

Opublikowano
:hi: też jestem :decayed:
Opublikowano
  • Autor
:decayed:
Opublikowano

siemanko Ziomy :decayed: :decayed: :hi: :hi:[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2011, 11:54_________________________________________________No i jak tam dzisiaj :?: spocimy :?:

Opublikowano

oj Michu bedziemy sie pocic :polew:

Opublikowano

jestem na tak :decayed:

Opublikowano

oj Michu bedziemy sie pocic :polew:

:decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: