Panton Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 no to zesmy pogadali od rana :P [br]Dopisany: 10 Maj 2011, 08:14_________________________________________________nowe navi w b9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 pomyłka jak dla mnie... przekombinowali strasznie... dla mnie interfejs Auto Mapy w zupełności wystarczy a jakby Audi poprawiło mapy (ich dokładność) szczególnie u nas na wschodzie + możliwość dodawania własnych POI..... to więcej nic do szczęścia nie potrzeba w temacie navi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 czapa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 no to zesmy pogadali od rana :P [br]Dopisany: 10 Maj 2011, 08:14_________________________________________________nowe navi w b9 prezentacja fajna ale navi fatalna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panda z Teksasu Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Jak tam u Was w pracy? U mnie mega nuda wiec wskoczylem sobie do Was na forum hehe:) ale widze ze jakos malo postow dzisiaj powstalo chyba wszyscy zapracowani:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 ta cieplo sie zrobilo nikomu sie nic nie chce nawet na forum wlazic :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 no sie upał zrobił a mnie chyba fotograf namierzył na Strykowskiej przy cmentarzu zauważyłem tylko flesz [br]Dopisany: 10 Maj 2011, 13:11_________________________________________________anteny sie nie chciało wyciągnąć :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Jak tam u Was w pracy? U mnie mega nuda wiec wskoczylem sobie do Was na forum hehe:) ale widze ze jakos malo postow dzisiaj powstalo chyba wszyscy zapracowani:) dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 powoli ogarniamy małego więc czasu na forum mi brakuje no i to niewyspanie swoje robi ale mam mini pytanko, zdaje się, że coś zaczyna się dziać u mnie chyba z turbinką, na zimnym i na dogrzanym też, przy 2000obr słychać takie pojedyncze metaliczne coś, jakby np zmieniała się geometria łopatek albo sam nie wiem co, nie wiem czy to normalne i mam się zaczynać przejmować bardziej? czasem zdarzy się, że odczuwalne jest przez to delikatne przydławienie auta a potem idzie ładnie... any idea? w wolnej chwili bym zrobił logi dla spokojności może... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 hmm ja pomyslu nie mam ale za to powitam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 powoli ogarniamy małego więc czasu na forum mi brakuje no i to niewyspanie swoje robi ale mam mini pytanko, zdaje się, że coś zaczyna się dziać u mnie chyba z turbinką, na zimnym i na dogrzanym też, przy 2000obr słychać takie pojedyncze metaliczne coś, jakby np zmieniała się geometria łopatek albo sam nie wiem co, nie wiem czy to normalne i mam się zaczynać przejmować bardziej? czasem zdarzy się, że odczuwalne jest przez to delikatne przydławienie auta a potem idzie ładnie... any idea? w wolnej chwili bym zrobił logi dla spokojności może... N75 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 kurde wiedzialem mialem napisac :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 byłem szybszy to jeszcze dopisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Siemano z popołudnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 byłem szybszy to jeszcze dopisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 dowcipnisie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 nie spac zwiedzac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi