chriss Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 wczoraj wieczorem przepłukałem tylko pytam po co :?: dziś po całej nocy deszczu i staniu pod drzewem wygląda tak samo jak przed myciem :wallbash: [br]Dopisany: 13 Maj 2011, 10:28_________________________________________________ a nie znajduje się to przypadkiem z tyłu, gdzieś przy zbiorniku (wlewie paliwka)? i to by wydawało takie dźwięki? chyba, że przy tym jest jakaś pompeczka tylko czy ten cały układ nie znajduje się z tyłu przy zbiorniku...... hmm...... Chriss a obczajałeś co w tym miejscu pokazuje ETKA? z tego co kojarze to w większości aut znajduje się to w prawym przednim błotniku taki zbiorniczek.No właśnie Etka nie pokazuje co tam się mieści
Seba_LDZ Opublikowano 13 Maja 2011 Autor Opublikowano 13 Maja 2011 podczas jazdy wlacz glosniej radio a problem zginie zobaczysz
Kimi Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 Ohayoo :hi: Kurde, sytuacja zmienia się jak w kalejdoskopie Najpierw nikt się nie odzywał w sprawie pracy, teraz telefony mi sie urywają, w jednej firmie już mam robotę nagraną od 23. maja, ale zobaczymy, jak się dalej sytuacja rozwinie. Dzisiaj kolejna rozmowa, w poniedziałek dwie następne, a to i tak pewnie nie koniec. [br]Dopisany: 13 Maj 2011, 12:05_________________________________________________ Wstążeczka na jutro już jest
Seba_LDZ Opublikowano 13 Maja 2011 Autor Opublikowano 13 Maja 2011 nooo widzisz elegancko oby sie wszyskto dobrze ulozylo
Gość SpongeBob Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 a ja umylem auto i qr** deszcz zaczal padac
Magdalenah Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 takie cos był i ni ma :\[br]Dopisany: 13 Maj 2011, 14:52_________________________________________________ witam z południa na pytanie Magdy odpowiem, nad AC jeszcze nie mysle ale kolo 5tysi z calym pakietem chyba ze uciekne do innej firmy i powiem ze mam full znizek Moje autko full pakiet to najtaniej wyszło 6 tysi i z zaniżeniem wartości auta :] inne firmy nie dają zniżek za szkody również, dlatego reasumując AC to złodziejstwo, nigdy się nie opłaca, ani przy naprawach, bo walą potem podwyżki z kosmosu ani przy kradzieżach
Gość SpongeBob Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 takie cos był i ni ma :\[br]Dopisany: 13 Maj 2011, 14:52_________________________________________________ witam z południa na pytanie Magdy odpowiem, nad AC jeszcze nie mysle ale kolo 5tysi z calym pakietem chyba ze uciekne do innej firmy i powiem ze mam full znizek Moje autko full pakiet to najtaniej wyszło 6 tysi i z zaniżeniem wartości auta :] inne firmy nie dają zniżek za szkody również, dlatego reasumując AC to złodziejstwo, nigdy się nie opłaca, ani przy naprawach, bo walą potem podwyżki z kosmosu ani przy kradzieżach wiesz zobazce jak pojde zeby mi wycenili ale boje sie ze w cholere duzo wyjdzie ale do listopada mam czas musze wrzucac w swinke skarbonke
Gość SpongeBob Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 tak Kimi kupil oboje jezdzilismy i dzwonilismy do siebie co chwila bo w sumie problem byl bo albo bardzo cienki albo bardzo grube byly ale juz sa
Kimi Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 wstążeczki zakupione na jutro ? Tak :naughty:
Magdalenah Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 Ja auto myję jutro, bo od rana mam wycieczkę na Koluszki mamić klienta na granit :] wdziewacie garnitury ?
Panton Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 Ja auto myję jutro, bo od rana mam wycieczkę na Koluszki mamić klienta na granit :] wdziewacie garnitury ?
Gość SpongeBob Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 Lukasz Ty wozisz Mlodych to wiesz smoking i te sprawy
Gość SpongeBob Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 ja zakładam dres Bartek ale pamietaj zeby mial 3 pasy [br]Dopisany: 13 Maj 2011, 15:39_________________________________________________ale dobra opcja kazdy w garniakach odwalony a LDZ Banda w dresach i z kijami w rekach
Gość SpongeBob Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 ja to jutro jeszcze czujnik od oleju wymieniam
Rekomendowane odpowiedzi