Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

wczoraj wieczorem przepłukałem :( tylko pytam po co :?: dziś po całej nocy deszczu i staniu pod drzewem wygląda tak samo jak przed myciem :wallbash: :wallbash: :wallbash:[br]Dopisany: 13 Maj 2011, 10:28_________________________________________________

a nie znajduje się to przypadkiem z tyłu, gdzieś przy zbiorniku (wlewie paliwka)?

i to by wydawało takie dźwięki? chyba, że przy tym jest jakaś pompeczka tylko czy ten cały układ nie znajduje się z tyłu przy zbiorniku...... hmm...... Chriss a obczajałeś co w tym miejscu pokazuje ETKA?

z tego co kojarze to w większości aut znajduje się to w prawym przednim błotniku taki zbiorniczek.

No właśnie Etka nie pokazuje co tam się mieści :no:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nom to trzeba będzie rozbierać.....

Opublikowano
  • Autor

podczas jazdy wlacz glosniej radio a problem zginie zobaczysz :D:naughty::decayed:

Opublikowano

to nie u mnie ale dzięki za radę :wink4:

Opublikowano

Ohayoo :hi: :hi: :hi:

Kurde, sytuacja zmienia się jak w kalejdoskopie :D

Najpierw nikt się nie odzywał w sprawie pracy, teraz telefony mi sie urywają, w jednej firmie już mam robotę nagraną od 23. maja, ale zobaczymy, jak się dalej sytuacja rozwinie.

Dzisiaj kolejna rozmowa, w poniedziałek dwie następne, a to i tak pewnie nie koniec.

[br]Dopisany: 13 Maj 2011, 12:05_________________________________________________

Wstążeczka na jutro już jest :naughty:

Opublikowano
  • Autor

nooo widzisz :D elegancko :D oby sie wszyskto dobrze ulozylo :D

Opublikowano

a ja umylem auto i qr** deszcz zaczal padac :)

Opublikowano

takie cos MOBIL_SPEC_V_5W30_1L.jpg

był i ni ma :\[br]Dopisany: 13 Maj 2011, 14:52_________________________________________________

witam z południa

na pytanie Magdy odpowiem, nad AC jeszcze nie mysle ale kolo 5tysi z calym pakietem chyba ze uciekne do innej firmy i powiem ze mam full znizek

Moje autko full pakiet to najtaniej wyszło 6 tysi i z zaniżeniem wartości auta :] inne firmy nie dają zniżek za szkody również, dlatego reasumując AC to złodziejstwo, nigdy się nie opłaca, ani przy naprawach, bo walą potem podwyżki z kosmosu ani przy kradzieżach

Opublikowano

takie cos MOBIL_SPEC_V_5W30_1L.jpg

był i ni ma :\[br]Dopisany: 13 Maj 2011, 14:52_________________________________________________

witam z południa

na pytanie Magdy odpowiem, nad AC jeszcze nie mysle ale kolo 5tysi z calym pakietem chyba ze uciekne do innej firmy i powiem ze mam full znizek

Moje autko full pakiet to najtaniej wyszło 6 tysi i z zaniżeniem wartości auta :] inne firmy nie dają zniżek za szkody również, dlatego reasumując AC to złodziejstwo, nigdy się nie opłaca, ani przy naprawach, bo walą potem podwyżki z kosmosu ani przy kradzieżach

wiesz zobazce jak pojde zeby mi wycenili ale boje sie ze w cholere duzo wyjdzie ale do listopada mam czas musze wrzucac w swinke skarbonke :)

Opublikowano
:cool1: wstążeczki zakupione na jutro ?
Opublikowano

tak Kimi kupil oboje jezdzilismy i dzwonilismy do siebie co chwila :P bo w sumie problem byl bo albo bardzo cienki albo bardzo grube byly ale juz sa :)

Opublikowano

:cool1: wstążeczki zakupione na jutro ?

Tak :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Ja auto myję jutro, bo od rana mam wycieczkę na Koluszki mamić klienta na granit :] wdziewacie garnitury ? :mysli:

Opublikowano

Ja auto myję jutro, bo od rana mam wycieczkę na Koluszki mamić klienta na granit :] wdziewacie garnitury ? :mysli:

:naughty:

Opublikowano

ja zakładam dres :wink4:

Opublikowano

Lukasz Ty wozisz Mlodych to wiesz smoking i te sprawy :D

Opublikowano

już to widzę :polew:

Opublikowano

Bartek ale pamietaj zeby mial 3 pasy [br]Dopisany: 13 Maj 2011, 15:39_________________________________________________ale dobra opcja kazdy w garniakach odwalony a LDZ Banda w dresach i z kijami w rekach

Opublikowano

ma nawet 4 :kox:

Opublikowano

ja to jutro jeszcze czujnik od oleju wymieniam :D