chriss Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 jak tam co tam spocik standardowo 18 czy wszyscy nad wodą siedzą :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 5 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 hehe nikt nic nie pisal ze jedzie nad wodoe wiec pewnie ktos sie zjawi na 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panda z Teksasu Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 zlutowałem no i na spocie będe wiadoma sprawa:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 5 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 a ja sobie nowa plytke nagralem do auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 jak tam co tam spocik standardowo 18 czy wszyscy nad wodą siedzą :> wszyscy przy konsoli siedzą [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2011, 17:03_________________________________________________w taki upalny dzień to trzeba się chronić przed promieniami słonecznymi a najlepszy ochrona to w domu przy kompie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 5 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Ty tu nie cwaniakuj tylko na spota przyjezdzaj bo juz Cie z rok nie bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panda z Teksasu Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Seba jakbym miał płytki w domu to nawet dvd bym nagrał sobie płytke:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Ja będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 chłopaki z FSO już się pocą [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2011, 17:11_________________________________________________i powiem wam jest ich całkiem sporo :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panda z Teksasu Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 obysmy tez sie pocili spora ekipa:D ja ię poce za 3 <lol2> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 ja się spóźnie pare minut :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 :polew: no ja też za paru :gwizdanie: się pocę oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Ty tu nie cwaniakuj tylko na spota przyjezdzaj bo juz Cie z rok nie bylo hehe... jak ja 2 tygodnie temu byłem to Ciebie nie było.... a jak mnie tydzień temu nie było to Ty się pojawiłeś.... ale dzisiaj damy radę i się stykniemy razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panda z Teksasu Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 no Chrissu to jak my tak sie pocimy to nas duzo bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 no Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 5 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Panton a ty Chriss skad wiesz ze sie fso spoci ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panda z Teksasu Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 b to FSO oni się pocą poprostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Panton a ty Chriss skad wiesz ze sie fso spoci ?? bo przejeżdżałem tamtędy po 16 i widziałem Daewoo i FSO [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2011, 17:26_________________________________________________i jeszcze mało tego stali na naszym miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 5 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 heh dobra to ja tam jade wczesniej spuszcze im wp***dol i bedzie spokoj [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2011, 17:32_________________________________________________do zoba na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 ja też się zbieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi