Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dolecial ;)

:good:
  • Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
f3075ce3fd21.jpg
Opublikowano

Właśnie wróciłem ze spacerku wieczornego (nocnego bardziej) i jechał facet Volvo Al. Włókniarzy od Pojezierskiej.... leci sobie prosto w kierunku ronda (Limanowskiego) przed rondem jest taki mały łuk zakręt... facet mocniej odbił kierownicą (jechał tak 100-110km/h) i go na tym łuku tak machnęło, że obróciło autem.... machnęło go na słup gdzie jest znak informacyjny (po prawej stronie zaraz za łukiem - Manufaktura prosto itp itd) na szczęście walnął idealnie lewym słupkiem od strony kierowcy... odbił się od znaku (rura na której jest przykręcony znak poddała się i wygięła) i poleciał autem na drugie pobocze przez całą szerokość jezdni... faceta (kierowce) wyciągnęło się... poszły kurtyny boczne ale w bok i rękę dostał.... pasażer wyszedł bez szwanku - nic mu się nie stało.... po wezwaniu karetki/policji najechała karetka która wracała z jakiejś akcji (dosłownie 2min od zdarzenia - taki fart).... więc się ją zatrzymało i kierowce wzięli na "warsztat" - rękę z całym barkiem w od razu zagipsowali... po 5min przyjechały policaje... więc sobie poszedłem dalej.

Ale prosty odcinek drogi a koleś o włos a by się zabił... volvo dosłownie złamane w pół (starsza wersja 80)... deszczyk popadał a wtedy robi się ślisko... tylko każdy zapitala bo luz... a później taki zonk...

ps: quattro nie tylko przydaje się w zimie jak większość twierdzi i do fur które mają mocne silniki... jak widać wystarczy, że popada i już Q ma robotę...

Opublikowano
  • Autor

grubo :/

Opublikowano

serio dosłownie 50m przede mną.... tak gościa machnęło i tak przyjebał bokiem w ten słup na którym jest znak informacyjny, że byłem zaskoczony bo trochę przycinał ale bez szaleństw... tam jest prosta delikatnie z górki.. i każdy się buja.. a później jest taki łuk bo zakrętem tego nie można nazwać i 300m prostej światła na rondzie Limanowskiego jadąc w kierunku reala, kaliskiego... na szczęście jechał sam.. nie było innych samochodów... pusta droga... Serio trzeba się pilnować i troszkę wolniej latać... bo po takim deszczyku ślisko jest konkretnie....

Opublikowano
  • Autor

pewnie oponki tez nie byly w najle-pszej kondycji skoro go tak pizgnelo :/ nom niestety trzeba uwazac i wziasc poprawke

Opublikowano

nom powiem Ci, że Volvo w super stanie... starszy model co prawda ale "młody wiekiem" i opony też były spoko bo przyczaiłem z ciekawości jak już ziomki z karetki zajęli się facetem... bieżnik na oponkach był konkretny... dlatego jestem w szoku, że gościa takim dużym autem o takiej masie przy takiej prędkości i łuku tak machnęło...

Opublikowano
  • Autor

hmm ciekawe co bylo przyczyna czy predkosc czy brak doswadcznia czy wada techniczna jakas moze nierownosc jakas falda wyboj nie wiem

jakby Ci sie cos udalo z kamera to daj znac :D chociaz pewnie i tak bedziemy gadac na ircu :D :D :D

Opublikowano

dzisiaj do niej usiądę i będę kombinował tylko jeszcze muszę poszukać kabelka do firewire :wink4:

Opublikowano
  • Autor

:hi: :hi: :hi:

tez jestem typek przeciez moglem dac Ci z kablem :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

nom powiem Ci, że Volvo w super stanie... starszy model co prawda ale "młody wiekiem" i opony też były spoko bo przyczaiłem z ciekawości jak już ziomki z karetki zajęli się facetem... bieżnik na oponkach był konkretny... dlatego jestem w szoku, że gościa takim dużym autem o takiej masie przy takiej prędkości i łuku tak machnęło...

moze przymrozek zlapal :laghing2: :laghing2: :laghing2:

:siema:

Opublikowano

to byl zamach na Lukasa :P

Opublikowano
:hi: :hi: :hi:
Opublikowano

damy radę Sebek.... :wink4:

Opublikowano
  • Autor

jak mnie sie nie chce ...

Opublikowano
:hi: spaaaaaaaaaaaaaaaaaaać :confused4:
Opublikowano

ni chu chu :confused4:

Opublikowano
  • Autor

:wallbash: :wallbash: :wallbash:

zawsze pod gore a juz sie podjaralem :P

ale za to to podejdzie :P

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=213835.0

Opublikowano

Tomek wspominal o piciu w sobote... jak sie stosunkujecie do tego ??

:hi:

my niestety mamy już wszystkie wekeendy do 2012 roku zajęte :gwizdanie:

trzeba było napić się z nami w sobotę :drunk: